tiistai 25. kesäkuuta 2013

Crackleombre

Päätimpä ihan huvikseni tehdä tälle hopeaglitterpohjalle crackleombret (: En ole ombremanikyyriä vielä kokeillutkaan. Toisessa kädessä on pinkki ombre, toisessa sininen. Ombrehan on siis eräänlainen liukuväri sormesta sormeen, toisessa päässä tumma ja toisessa vaalea ja välissä sitten siltä väliltä olevia sävyjä. On se hyvä että minulla on niin paljon cracklelakkoja!Depend, 047

Tätä pohjalla toiminutta hopeaglitterlakkaa olen joskus käyttänyt jossakin lakkauksessa koristeglitterin tavoin, mutta koko kynnellä en vielä koskaan, tulipahan sekin nyt testattua. Kyllä tämä mielestäni kolme kerrosta vaatii sellaiseen suht peittävään pintaan, mutta se nyt ei ole mikään ongelma, sillä glitterlakoille tyypillisesti tämä on tosi ohutta ja kuivuu ihan hetkessä. Mitään erityisen ihmeellistähän tässä lakassa ei kuitenkaan ole, perus hopeinen glitter.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Depend, 047
-Golden Rose, Graffiti nail art, 01
-Isadora, Graffiti Nail Top, Pink bite, Masterpiece pink, Spraycan blue ja Blue Burner
-Flormar, Graffiti Nails, G08, G07, G01 ja G02
-H&M, Cracked Black
-Seche Vite

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Ihana helleaalto <3 Nauttikaa lämmöstä!

6 kommenttia:

 1. Todella hauska idea yhdistää tää mielipiteitä jakava krakle ja ombre. Lopputulos on oikeasti ihan hieno, ja tekisipä mieleni itsekkin kokeilla kun tuo flormarin kraklesarja on laatikossani kokonaisuudessaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! (: Minullakin taitaa olla koko setti ja kyllä niistä vaikka kivan sateenkaarenkin saa aikaiseksi! Täytyykin joskus kokeilla semmoista.

   Poista
 2. Hyvin näyttää halkeilevan kaikki ja nätiltä näyttää cracklet vaikka nykyään vähän vierastan niitä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Minusta crackle on niin helppo ja nopea tapa saada kynsille vähän jotain ekstraa. Onko tullut ähky kun niitä on ihan joka paikassa? :D

   Poista