sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kesäpersikkaa ja -kukkia

Kaikki uudet lakat on tässä vaiheessa nyt käyty läpi, joten olen nyt kaivellut Helmeristäni (ja niistä laatikoista...) sellaisia lakkoja, joita ei ole blogissa nähty. Aloitin Dependeillä. Kävin blogiani läpi, mutten löytänyt tällä lakalla tehtyä mania vaikka pullossa vajetta onkin. Mystistä. Kesäinen väri, kesäinen mani (: Nuo ilmakuplilta näyttävät ovat sitten haaleanvaaleansinisiä mikrohelmiä! Näyttivät purkissa paljon kirkkaammilta. Depend 009

Tästä persikkalakasta näkee kyllä jo päällepäin että ei tule peittämään oikein mitään. Minulla tässä kolme kerrosta ja vasta sitten väri alkoi tulla esiin ja näyttää ihan kynsilakalta eikä nudekynsiltä :D Väri tosiaan menee melko paljon nudeen ja koostumus on nätti helmiäinen, juuri sopiva pastellilakalle. Minusta tämä oli aika ihana näin kesällä ihan ilman koristeluitakin!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Depend, 009
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-mikrohelmiä
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Ensi viikolla olisi sitten helleaalto tulossa (: Jes! Johan tässä on ankeita sadepäiviä tarpeeksi katseltu. Kivaa sunnuntai-iltaa teillekkin!

2 kommenttia:

 1. Toi on kyl kuvan värinen dependin lakka :) itseltäkin se löytyy hopean dependin lisäksi :)

  Ja olispa täälläkin vielä ens vkl asti hyvät ilmat, kun olis paikalliset festarit :) tiistaina kyllä taitaa jo sataa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on Dependejä kaikkein eniten, oiskohan ollut jossain kolmenkympin paikkeilla :D Mutta eikös vaan ole söpö kesälakka? (:

   Kyllä jos festarit kerran on niin pitäisi ilmatkin olla kunnossa! Toivotaan hyviä säitä sinne! :D

   Poista