lauantai 15. kesäkuuta 2013

Söpöliinipilkkutauti

Supersöötit ja tyttömäiset vaaleanpunaiset polkadot-ranskiskynnet valkoisella pohjalla. Laitoin vielä pimeässähohtavaa päälyslakkaa, kun oltiin leffateatterin pimeyteen menossa. Nämähän olisi olleet suorastaan huippukivat, mutta...
TÄMÄ POHJALAKKA. Jos voisin kuristaa kynsilakan, niin tämän kohdalla sen kyllä tekisin. Ei kuivunut millään! Hermot meinasi mennä ja menikin lopuksi tuon etusormen jättivekin jälkeen. Otin kuvat mahdollisimman pian, tällä hetkellä ovat ihan järkyttävän näköiset. Edes viisi tuntia ei riittänyt näiden kuivamiseen. Pikakuivattaja olisi tietysti ollut ihan jees, mutta halusin välttämättä tuota pimeässähohtavaa. Mieli tekee heittää tällä valkoisella jotain vesilintua, ihan luokattoman huono. Vaikka onkin jelly, lopputulos oli surkean haalea ja raidallinen. Mitä tälläisellä edes tekee? Kamalaa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Maybelline, Colorama, Soft Mint
-miners, Marshmallow
-China Glaze, Choulish Glow

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Tosi hyvin aloitettu loma, toheloin heti ekana päivänä pyörällä ja rikoin käteni :D Luita ei varmaan ole poikki mutta kipeä se on kuin mikä. Onneksi kynsihommat sentään kuitenkin onnistuu!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, mulla on sama ongelma usean pohjalakan kans :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Juu tämä pohjalakka oli todella huono. Ei ole ihan vähään aikaan näin huonoa tullut vastaan :D

      Poista