maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kultatarraranskis

Lääh! Ihanan lämpimät ilmat ulkona, mutta kun mittari alkaa näyttää sisätiloissa 32 astetta, ei kyllä paljon naurata. Kuumuus tekee laiskaksi ja oikein laiskan ratkaisun tein, kun ladoin sitten manikyyriksi näitä ranskistarroja. Ihanan helppokäyttöisiä ja oikein osaa arvostaa sitä, miten nopeasti saa kynnet nätiksi kun ei oikein mitään jaksa. Näkyy kyllä kuvissa vähän huonosti nuo tarrat, livenä kontrasti on suurempi ja tarratkin erottuvat paremmin.



DC03

Pohjalakkana vastaostettu Flormarin duochrome, jonka duochromeisuus on nyt kyllä vähän hukassa. Tämä on ihan tuiki tavallinen kuparinvärinen frostlakka, mitä nyt pullossa vähän jotain kultaista kimaltelee seassa. Tylsää, vaikka onhan lakka nätti. Kahdella kerroksella peittävä ja nopeasti kuivuva, piti ruveta pyykinpesuun kesken kynsien laiton mutta onneksi lakka kesti ruttaantumatta ja kolhiintumatta. Iloinen yllätys, olin jo ihan varma että uusiksi menee.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-KoneHelsinki, Duochrome, DC03
-Mavala, Minute Quick-Finish
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Tässä pari kirppisostosta, kiva pastellioranssi ja iloisen värinen glitterlakka :D Oikein kesäyhdistelmä!

Minä rakastan tuoksuja ja kynsilakkoja. Miten voisin vastustaa tuoksuvia päälyslakkoja huimalla 70% alennuksella? Cesarsshopista pistin siis tilaukseen kaksi Color Clubin tuoksuvaa päälyslakkaa, joista toinen tuoksuu Marc Jacobsin Daisyltä ja toinen saman miehen Lolalta. Näitä tuoksupäälyslakkoja katselin jo niiden ilmestyessä kaiholla, mutta rahatilanne ei antanut myöten. Nyt kun ihanuudet sai hintaan ~5 euroa pullo (normihinta ~15e) sallin itselleni tämän ilon. Lolan omistan siis ihan parfyyminäkin ja Daisy on kovasti toivelistalla odottelemassa (: Jee! En malta odottaa että pääsen näihin käsiksi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo duochrome on ihanan värinen lakka! Määki omistan sen onneksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi kiva (: Eikä hinnalla pilattu!

      Poista