keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Osuuspankinoranssi

Tämä postaus ei ole sitten mikään mainos, mutta tästä väristä vaan niin tulee mieleen Osuuspankki! :D Varsinkin ne joskus aikoinaan pyörineet Kiinteistömaailman tms autot jotka oli oransseja. Laitoin sitten iloisesti myös tuota uutta pirteää glitterlakkaa. Kiva kiva! Olisi ehkä pitänyt laittaa kaikkiin sormiin tuota glitteriä ja jättää timangit pois, mutta menkööt. Golden Rose 227

Tämä lakka on kyllä ihan täyttä huijausta. Pullossa näyttää söpöltä pastellioranssilta, mutta tummuu sitten tälläiseksi kynnellä. Tunnen oloni nyt niiiiin petetyksi! Levittyvyyden kanssa on vähän ongelmia, tulee epätasaista jälkeä. Ei sitä onneksi ehkä lopputuloksesta niin paljon näe. Peittää toisaalta sitten taas paremmin kuin luulinkaan! Ei ihan susi lakka siis, muttei todellakaan parhaasta päästä.


 Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101
-Golden Rose, Paris, 227
-Yes Love, D7
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Mavala, Minute Quick-Finish
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Tässä sitten taas vähän viime päivien ostoksia. Seppälästä sai kaksi Flormarin lakkaa neljällä eurolla ja Cesarsshopista tuli tilaamani tuoksupäälyslakat. Mitä näitä ehdin tässä pikaisesti testata niin tuo keltainen Dead Ringer todellakin tuoksuu ihanasti Marc Jacobsin Daisyltä <3 Tuo toinen taas sitten... Huoh. Replican kuuluisi olla melko kirkkaan violetti, kuten esim tässä kuvassa näkyy (Replica kuvassa toinen oikealta). Näyttääkö minun saamani pullo tuolta? No ei. Yäk. Tämä ei myöskään tuoksu miltään. Ihan selkeästi pilaantunut kappale ja lähtee vaihtoon alta aikayksikön. Arvatkaapa vaan kuinka korkealla on ketutuskäyrä? Tuntuu että näitä reklamaatioita on osunut viime aikoina omalle kohdalle melko paljon. Tuon toisen Flormarinkin jouduin tänään Seppälässä vaihtamaan, kun kotona tarkastellessa pullon kaula olikin säpäleinä. Arrrrgh!

2 kommenttia:

  1. Sulla on melko huono tuuri lakkojen kanssa :( Mutta tosi nätit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Mä olen näköjään sekundamagneetti! Mutta kiitoksia (:

      Poista