tiistai 14. toukokuuta 2013

Tyttömäistä niittiä

Niiteistä vähemmän ärtsyt tekee lila ja pinkki :D Tein nämä kynnet jo eilen, joten siksi vähän kuluneen näköisiä nuo niitit ja yksi onkin jo karannut jonnekkin. Ihmeen huonolaatuista tavaraa kun noin väri kuluu yhden työpäivän aikana veks. Hyi hyi. Mutta mani on mielestäni sentään onnistunut! Tykkään näistä kuin hullu puurosta.
Hard Candy

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa näitä anopin tuomia tuliaislakkoja ja pakko on kehua. Kuten aina, plussaa on se, etten saanut allergista reaktiota :D Mutta on tämä hyvä muutenkin: paljon pigmenttiä, hyvä levittyvyys, tarkka suti ja nopea kuivuminen. Kaikki asioita joita lakassa ainakin itse kaipaan. Värinähän tämä Hard Candy on rusehtavaan ja jopa vähän harmahtavaan menevä violetti, jossa on määrittelemättömän väristä shimmeriä seassa. Kynsillä ei nyt oikein näy kun on tuota cracklea päällä, mutta jospa swatchista saisi sen verran selvää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Astor, Fashion Studio, Hard Candy
-Isadora, Graffiti Nails, Masterpiece Pink
-Mavala, Incolore (niittien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-niittejä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Meikä on siis aloittanut viimeisen työharjoittelupätkän (: Viisi viikkoa kovaa uurastusta ja sitten on sekin osa opintoja ohi. Jeejee!

2 kommenttia: