maanantai 3. marraskuuta 2014

Auringonlaskun väristä duochromea

Oih ja voih <3 Tässä on taas semmoinen rakkauslakka, ettei pahemmasta väliä! Nimeltään hän on Mediterranean ja merkiltään Barry M. En olekkaan aiemmin heidän lakkoihinsa tutustunut, mutta ainakin tämä on vakuuttanut minut ihan täysin (: Mediterranean on aivan upea, syksyisen sävyinen duochrome, joka vaihtelee kuparisesta pinkkiin. Niiiiin kaunis! Tuntuu vähän, että pilasin lakan koristeluilla, koska tämä ei olisi oikeastaan kaivannut mitään muuta kuin ihan oman itsensä vain. Nyyh. Huomatkaa tosi metallinen lopputulos, tästä ei kyllä duochrome paljon parane! Ja jos tästä uudesta merkkituttavuudesta täytyy jotain sanoa, niin ihan hyvälaatuista kamaa on. Tosi ohuesta siveltimestä en kauheasti tykkää, mutta lakassa ei todellakaan ollut mitään vikaa. Tykkään!





-Aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Barry M Mediterranean - kaksi kerrosta
-strasseja, jotka kiinnitetty kirkkaalla lakalla
-Seche Vite Dry Fast Top Coat


Ja tässäpä vielä teillekkin vähän silmäkarkkia, nimittäin Mavalan lakkoja euron pullo Tokmannilta! Nämä ovat viime kevään Metropolitan-kokoelmasta, jossa kaikki paitsi Metallic Blue sekä Silver Chrome olivat duochromeja. Minulla on kokoelmasta muistaakseni jo Copper Violet, joten sitä en mukaani ottanut. Oi, miten nättejä metalleja ja näin syksylläkin vielä ajankohtaisia (:

Ihanaa illanjatkoa!

8 kommenttia:

  1. Musta nuo koristeet passaa hyvin tohon lakkaan! Näyttää niin kauniilta... <3
    Hmm, pitääköhän munki eksyä Tokmannille...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :D Mua jotenkin vähän harmitti, kun tuntui että noi koristeet uppoaa tohon näyttävään lakkaan mutta hyvä jos näyttää hyvältä! Heh, en tiedä onko joka Tokmannilla noita Mavaloita, mutta ainakin meillä oli muutamia. Kannattaahan se käydä vilkaisemassa! :D

      Poista
  2. Nättejä lakkoja oot löytäny

    VastaaPoista
  3. Juuri eilen tilasin tuon lakan itselleni, kun Asoksella oli alennuksessa kaikki Barry M:n lakat <3 Todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, loisto-ostos (: Tämä on tosiaan niiiiin upea!

      Poista
  4. Nätit kynnet, nuo strassit sopii pohjaväriin tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon (: Yritinkin vähän tavoitella samaa sävymaailmaa!

      Poista