perjantai 11. tammikuuta 2013

Helppo strassimani

Eilen olin vähän laiskalla päällä ja menin kynsien suhteen sieltä missä aita on matalin, eli strasseja. Jotenkin pelkät strassit tuntuvat nykyään vaan huijaamiselta ja laiskuudelta kun ovat niin helppo tapa koristella :D Mieleen tulee myös, että olen joskus tehnyt jotain tämäntapaista ja jopa ehkä samoilla väreillä, mutten jaksanut millään kaivaa blogia etsiäkseni vastaavat. Kyllähän näistä tykkään silti (: Nämäkin on tehty eilen, joten etusormen kynsi on ehtinyt kärsiä yhden mikrohelmen ja kulmasta lohjenneen lakan verran.



Pohjalla violettia shimmerlakkaa, koristeena strasseja ja mikrohelmiä.

L'oreal 805 - nro 539

Tämä lakkakin on kirppislöytö, enkä millään osaa määritellä onko se nyt hyvä vai huono sellainen. Tämä on ihan uskomatonta lirua, kerroksia saa olla monta että minkäänlaista pintaa saa aikaan, minulla näissä kynsissä kolme. Lisäksi raidoittuu tosi ikävästi lakatessa. Ei siis mikään ihanuus, eihän? Kuitenkin, kynsillä tämä näyttää sitten upealta ja eläväiseltä! Raidat ja läpikuultavuuden huomaa kirkkaassa valossa, mutta normaalisti oleskellessa tämä on suorastaan hieno. Kuvista näkyy sekin, miten vahva sininen flash tässä lakassa on, ilmeisesti se on sitten se "holograafinen" osuus. Kuivui myös supernopeasti, jopa siinä määrin että mikrohelmet eivät päässeet kunnolla tarttumaan vaikka saman tien aloin niitä laittaa. Ota nyt tästä sitten selvää? (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-L'oreal, Holographic Shine, 805
-Depend, 182 All-round polish (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-mikrohelmiä


Koska viimeisiä Ebay-ostoksia ei nyt ole näkynyt, päätin esitellä tässä vaiheessa nyt kuitenkin toisen satsin näitä koristeita (: Hyrrissä helmenpuolikkaita ja kolmionmuotoisia strasseja, pusseissa metallisia ruusuja, akryyliruusuja strasseilla, helmistä tehtyjä ja akryylisiä rusetteja sekä muovisia auringonkukkia ja perhosia. Taustalla tänään Livboxista saatu Isadoran kynsilakka sävyssä Black Amethyst (tumma violetti) ja niiiiiin kauan himoitsemani, tarvitsemani ja haluamani XL-leimasin! <3 Taisi maksaa Ebayssa vähän päälle kolmisen euroa. En ole sitä vielä testaillut, mutta kunhan koko kynnen kuviot tulevat ajankohtaisiksi, se pääsee tulikokeeseensa.

Ajattelin viettää loppuillan puhdistamalla 550+ kynsilakkakokoelmani pullojen suita lakasta! Toivottakaa vaan onnea, tässä voi mennä koko yö...

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia & aikamoisen urakan meinaat tehä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: No kyllä! Mutta täytyyhän sitä lakoista huolehtia :D

      Poista
  2. Mäkin aloitin uudestaan leimailuhommat ja hankin ton XL-leimasimen. Se on maailman ihanin! Tai no oikeastaan toi valkoinen silikonipää on ihanin :D Mä tein niin, että irrotin sen tosta mustasta ja kiinnitin Konadin vaaleanpunaiseen. Tämä siksi, että mulla osui jatkuvasti kynsinauhat ja sormi tohon reunaan ja se taas välillä aiheutti sen, etten pystynyt kunnolla upottamaan kynttä leimasimeen jotta leimasta olisi tullut kokonainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että toimii! Empäs ole edes tajunnut että tuommoinenkin ongelma on mahdollinen o: Tarkoitat varmaan Konadin kaksipäistä leimasinta tuolla vaaleanpunaisella? Saa nähdä minkä virityksen itse keksin jos törmään samaan hommaan, en nimittäin sitä kaksipäistä omista... :D

      Poista
  3. Located near Statesville North Carolina in
    the town of Hiddenite, which is named after the gem found at the mine.
    As adults riding motorcycles, we usually don't even think about steering. Thanks for reading this article about Oregon gem mining on Associatedcontent.

    VastaaPoista
  4. Deciding to buy online can result in a huge cost savings while providing you the best options for your hair care needs
    today. As natural products don't have any side-effects, you can rest assured for healthy hair. It has been proved that products which contain vitamins will strengthen your hair.

    Also visit my web blog: hair products

    VastaaPoista