tiistai 15. tammikuuta 2013

Superhypermegasimppelit kynnet

Oikeasti, jos tytöllä on kynsissään kultaisia timanttikoristeltuja Chanel-logoja, mitä ihmettä sitä voi vielä niiden lisäksi laittaa? :D No aitoa kultaa ja timantteja nämä eivät ole nähneetkään, mutta silti. Jos olisi jotain Chanel-kuvioista leimauskuviota ollut, olisin laittanut niitä muihin kynsiin, mutta kun ei ollut, niin jätin noin. Nämä logot on ihan kynsille tarkoitettuja ja siksi mukavan kaareutuvia, mutta omat kynteni ovat vielä kaarevammat joten reunat ovat irti kynnestä ja kuviot sitten tarttuilevat iloisesti joka paikkaan. Onneksi näitä ei ole joka sormessa!



Pohjalla mielenkiintoisen väristä cremelakkaa, koristeena metallisia logoja.

Wanna pepperoni - nro 531

Mielenkiintoinen väri tämä kyllä todellakin on, rehellisesti sanottuna muistuttaa ihan jonkun ylöstullutta illallista. En ihmettele että löysin tämän alelaarista, en voi nimittäin kuvitella että kovin moni peruspirkko haluaisi tätä kynsilleen :D Ihan hauska jos pitää erikoisemmista väreistä, ehkä tämmöinen ylenannettu oliivinväri tulee vielä joku syksy muotiin...


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-H&M, Wanna pepperoni
-Seche Vite
-metallisia 3D-kuvioita


Eilisiä kirppis- ja Tokmannilöytöjä (: Wet n Wildilta todella läpikuultava Sparkling Dessert, Avonilta kultashimmerinen musta Golden Twilight, Rimmelin ihanat kimaltelulakat Pompous ja Movie star Tokmannilta alehintaan 2e/kpl ja fuksianvärinen cremelakka Fast&Fuchsia samasta talosta eurolla. Hauskaa kyllä miten jotkut yrittävät myydä kirppiksellä ihan täysin kuivahtaneitakin lakkoja, en kyllä mene halpaan! Ihan silkkaa ostajan huijausta, ei semmoisilla kukaan mitään tee. Pöh. Onneksi näitä löytöjäkin aina välillä tulee!

15 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja söpö toi chanel koriste ,mullaki tais olla yksi saatu ihanat kynnet kaupasta .Sitten on kyl laattaki jossa chanel leima

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Sitä laattaa olisin näissä kynsissä kaivannut. Ei olisi kynnet niin tyhjän näköiset :D

      Poista
  2. Onpa jännän värinen lakka! :D

    Upeita nuo lakkaostokset, varsinkin Rimmelit. :) Minä heikko tuhlari löydän varmaan itseni kohta Tokmannilta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Lakka on tosiaan vähän erikoinen. Tokmannille vaan, tosin aika vähän noita superhalpoja lakkoja oli. Alekorissa suurin osa oli Rimmelin Lycra Pro -lakkoja hintaan 7,5e (: Halvempia oli muutamia seassa.

      Poista
  3. on kyl jännän värinen lakka, toi chanel koriste on hieno:)
    Kivoja ostoksia:)

    VastaaPoista
  4. Oon just tollasta Chanel koristetta etsiny, mut mistään en oo löytäny... :D Mistä sä noita oot ostanu? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ebaysta löytyi (: Itse taisin etsiä ihan hakusanalla nail art.

      Poista
    2. en tiedä saako viel ihanat kynnet verkkokaupasta ,omani sain sieltä siis toi chanel koriste kun ansku kyseli

      Poista
  5. Ylenannettu oliivi :-) Sitä se just on toi väri. Miun mielestä ei ole pelkästään mielenkiintoinen, vaan myös hieno. Löytyy yllättäin omasta Helmeristä ja usein myös kynsiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih (: Mikäs siinä, ihan hauska värihän tämä. Ei ainakaan tule kovin monella vastaan!

      Poista
  6. IHANA väri, mä rakastan tälläisen rumia lakkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D No tämä on kyllä melkonen malliesimerkki rumasta lakasta!

      Poista
  7. Ompas jännän värinen tuo kellertävä lakka! Toisaalta tosi kauhea ja toisaalta taas aivan ihana. Tuon channel -koristeen kanssa näyttää tosi kivalta, siis tämä koko lakkaus. :D

    Tuli noista koristeista mieleen, että mulla on ihania 3D rusetteja, joiden toinen puoli on ihan tasainen! Niitä jos laittaa kynsiin, niin tarttuvat takuulla joka paikkaan. Voin siis kuvitella arkea noiden kanssa, jos kuvion toinen puoli ei kaareudu tarpeeksi. :)

    Ihania lakkaostoksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ei kyllä ihan heti ajatellut, että noin omituisen lakan kanssa pariuttaisin nuo arvokkaan näköiset koristeet, mutta kiva jos näyttää hyvältä!

      Minullakin on noita tasaisia koristeita ja niiden kanssa elo on kyllä melko tuskaa, kokeilin :D Mutta kauniin nail artin takia täytyy ilmeisesti kärsiä.

      Poista