keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Inen yksinkertaiset ystävänpäiväkynnet 2013

Vaikka itse kuinka tykkään kaiken maailman hörhelöistä ja koristerykelmistä kynsillä, sain sitten ystävänpäiväksi aikaan vain tämmöiset. En millään keksinyt mitään, mikä olisi sopinut noiden ranskistarrojen kanssa kynnelle, varsinkin kun nuo rusetit toimittivat jo kynnestä ulkonevien koristeiden virkaa. Onhan nämä nyt ihan kivat ja söpöt ja niin edespäin, mutta auttamatta vähän laimeat omasta mielestäni. Noh, kyllä näillä yhden ystävänpäivän viettää (: Rakastuin muuten ihan totaalisesti noihin tarroihin! Kiva tapa koristella. Pikkuisen repsottavat ainakin pikkurillin reunasta, mutta ei tuota livenä huomaa, onneksi.Pohjalla pinkkiä cremelakkaa, koristeena tarroja sekä 3D-rusetteja.

Lovie Dovie

Tämä on siis se Livboxista tullut Essien Lovie Dovie. Ihana! Laadultaan ei mikään huippu, vähän raidoittumista ja kolme kerrosta, mutta väriltään tosi suloinen. Kuivui kyllä nopeasti, siitä pisteitä. Hyvä kun ehti edellisen kerroksen lakata kun sai jo uuden aloittaa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Essie, Lovie Dovie
-Depend, 182 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-3D-koristeita
-tarroja

Hyvää ystävänpäivää jo näin etukäteen kaikille lukijoille! Minä olen varsinainen etukäteisystävänpäivänviettäjä, annoin miehellekkin lahjan jo tänään kun en millään malttanut odottaa :D Lahjan antaminen on niin kivaa!

22 kommenttia:

 1. Aaaww niin söpöt kynnet <3
  Hyvää ystävänpäivää Ine :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

   Poista
 2. Oi, ihanat! Noi rusetit :D Kerropa sit kuinka kauan pysyi paikoillaan. Upean näköiset, mutta veikkaan, että itsellä lähtisi alle puoleen tuntiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Tulet hämmästymään! Nuo rusetit pysyi koko yön nukkuessakin, kunnes otin ne pois ennen uloslähtöä kun piti hiukset laittaa ja ne oli pahasti tiellä. Plus etten halunnut hävittää niitä tuonne lumeen. Ja tiukassa ne oli vielä sittenkin kun niitä irti revin! :D Kyllä nuo 3D-koristeet pysyy melko mukavasti kun vaan antaa pohjalakan kuivua TÄYSIN ;)

   Poista
 3. Mielettömän magee toi rusetti! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävähnpäivää ja kivat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää ja ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle! <3 (:

   Poista
 6. 2012? :D Mutta nätit kynnet :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄÄÄK :DDDDD Ei ole totta. Mä olen siis ihan selkeästi väärässä vuodessa! Haha, ihme ettei kukaan muu ole vielä huomannut... Apua :D Vaihdan sen heti, kiitos!

   Poista
 7. Nää on aivan ihanat!! Huhhuh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kiitos :D Niin ihana karkkipinkki ettei mitään rajaa! <3

   Poista