perjantai 8. helmikuuta 2013

Strassikasa

Mulla oli kynsille ihan superhyvä idea, mutta totesin etten sitten osaa toteuttaa sitä :D Olisin nimittäin halunnut tehdä jonkinlaista graafista kuviota neliönmuotoisilla strasseilla, mutta tuo kuvaamataito ei meikätytöltä oikein koskaan sujunut, joten eipä auttanut itku markkinoilla vaan oli keksittävä jotain muuta. Neliönmuotoisista strasseista en suostunut luopumaan ja lopputulos on tämä. Ei nyt mitkään ihmeelliset tai lempparit, mutta kuitenkin vähän jotain. Ehkä vähän ristiä muistuttavia kuvioita?Pohjalla tummanviolettia shimmerlakkaa, koristeena strasseja.

Black Amethyst

Tämä lakka tuli viime kuun Livboxista ja vasta nyt pääsin sitä testaamaan :D Sävyhän nyt sattui valikoitumaan ihan sattumanvaraisesti, mutta olen tyytyväinen. Voisin taas sanoa jotain syyslakoista mutta noh... Olkoon tällä kertaa. Isadoran lakat ovat tyypillisesti hyvälaatuisia ja niin tämäkin, mutta kuten näkyy, isolla pyöreäpäisellä sudilla ei saa minun kynsilleni oikein nätisti kynsinauhojen rajaa tehtyä ja lopputulos ei sitten ole kauhean hyvä. Tästä huolimatta oikein kiva lakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Isadora, Wonder nail, 741 Black Amethyst
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Ja kylläpäs meitä kynsilakanystäviä hemmotellaankin Livboxissa, katsokaa nimittäin mitä tässä kuussa tuli!


Ihana Essien ystävänpäiväpinkki lakka <3 Ompa ihana! Näitä Essieitä minulla ei kovan hinnan takia ennestään ole kuin yksi, mutta tässähän tämä kokoelma karttuu. Kiva homma (:

4 kommenttia: