lauantai 16. helmikuuta 2013

Strassi poikineen

Harvemmin tulee enää nykyään käytettyä strasseja pääosassa kynsiä, mutta nyt sitten välillä sellainenkin mani (: Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen ja tykkäänkin, sopivan näyttävät meikätytön makuun. Aioin ensin toteuttaa strasseilla vähän trooppisempaa värimaailmaa, keltaista, vihreää ja oranssia, mutta loppumetreillä päädyin sitten kuitenkin lakan omia sävyjä lähempänä oleviin väreihin. En kadu!Pohjalla lilaa shimmerlakkaa, koristeena strasseja.

Pompous

Tämä lakka on nimensä puolesta ihan huippu :D Pompous on vain jotenkin niin hauska sana! Se onkin kyllä suurin osasyy miksi tämän ostin, on nimittäin ollut himotuslistalla jo melko pitkään. Rimmelillä on paksu ja leveä suti, mutta tällä sain lakattua kuitenkin tosi siististi ja helposti! Kahdella kerroksella peittävä ja nopeasti kuivuva, eli laatuihanuus on kyseessä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Rimmel, 60 Seconds, 610 Pompous
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynäKävin eilen piiiiitkästä aikaa kunnolla shoppailemassa. Pääpaino oli vaatteissa, mutta kynsipuolelta löytyi mukaan jotain pientä. Wild & Mildin ranskistarrat (joita siis käytin ystävänpäiväkynsissäkin) euron kappale ja koko kynnen tarrat kaksi euroa Seppälässä. Varsinkin noihin punaisiin metallitarroihin (keskellä) ihastuin täysin! Tosi kivoja ja ranskistarrapaketista saa siis kaksi mania, on kyllä hintansa väärti.

8 kommenttia:

 1. oh wow wow wow, this naildesign is really amazing! The purple nailpolish is beautiful and I love the little stones! Definitly an eyecatcher and just perfect!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  VastaaPoista
 2. oh wow wow wow, this naildesign is really amazing! The purple nailpolish is beautiful and I love the little stones! Definitly an eyecatcher and just perfect!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  VastaaPoista
 3. UFS mining shelters include
  the Rapid-Span, Supa-Span, and Alu-Span range of products,
  these structures are all easily disassembled and cartable making them excellent for interim facilities with resale options.
  As adults riding motorcycles, we usually don't even think about steering. This is still faster than dropping your entire inventory.

  VastaaPoista