keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Punaista mattoa pitkin

Ei nyt ihan onnistuneet nämä kynnet sillä tavalla kuin toivoin. Odotin vähän toisenlaista lopputulosta ja mielikuvissani tämä mani oli paljon hienompi :D Aina ei voi voittaa, ei nämä nyt niin pahalta kauempaa näytä. Vasen käsi onnistui paremmin, mutta sen kuvaaminen on niin tuskaista että joudumme nyt tyytymään tähän heikompaan versioon.Pohjalla nudea cremelakkaa ja kultaista glitterlakkaa, koristeena punaisella mikroglitterlakalla tehdyt väripalkit ja tähtistrasseja.

Movie Star

Vaikka tämä Movie Star ei nyt olekkaan pohjalakkana, pari sanaa siitä silti. Sain aika hyvän kuvan tämäntyyppisten lakkojen laadusta Pompousin kanssa, mutta tämähän on parempi kuin hyvä! Laitoin tämän suoraan tuon glitterpohjan päälle ja vaikka tuossa onkin yksi kerros punaista, ei kultaglitter kuulla sen alta (paitsi näköjään salaman kanssa...) Olen kerrassaan vaikuttunut. Movie Starissa on hieman myös joululakan vikaa, kuten väristä ja kimalluksesta voi päätellä...


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Eveline, Happy Colours, 602
-Sabrinan Salat, kullanhohtoinen kynsilakka
-Rimmel, 60 Seconds,  300 Movie Star
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä


Tälläisiä uutuuksia sain Kynsikauppa.comilta testattavaksi (: Näitä tullaan siis näkemään piakkoin blogissa, pysykää kuulolla!

8 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sait testiin ja söpö uus banneri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivoja juttuja minustakin (:

   Poista
 2. Sun kynnet on jo hurjan pitkät!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Oikeasti näissä on ehkä puoli senttiä pituutta, loput on ihan vain kynsipetiä (: Mutta kyllä mulla nopeasti kasvaa!

   Poista
 3. On muuten oikeasti hankala lakata kynnen keskelle kapeampaa jälkeä, kun väkisinkin meinaa mennä koko kynnen leveydeltä :D Tai ainakin veikkaan, että ''punainen matto'' oli suunnitelmissa kapeampi? Näytösmalleillehan lakataan yleensä kynnet kapeammin, jotta ne näyttäisivät sirommilta ja pitemmiltä :)

  Hiukanko paljon muuten sun kynnet on kasvanut! Toivottavasti pysyvät pitkinä, eivätkä katkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä oikeassa että vähän leveäksi meni :D Rimmelin lakoissa on tosiaan vielä ne yhden vedon sudit, eli superleveät, mikä hankaloittaa hommaa entisestään!

   Kynnet tosiaan kasvaa äkkiä mutta ajattelin huomenna taas vähän pätkiä ja tasoitella... :D Muoto menee niin herkästi pipariksi jos kynnet lohkeilee kulmista.

   Poista