sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Laimeuden multihuipentuma

Pää löi ihan täysin tyhjää kynsikoristelujen kanssa, eli helpoimman kautta sitten menin. Raidat ja glitter ovat aina varma valinta vai mitä? Vähän mattaa vielä lisäksi että saadaan nyt jotain jännää näihinkin kynsiin. Väriyhdistelmä sentään on kiva! Mutta mistähän ihmeestä tuo kangaspainauma etusormeen oikein tuli? Aloin valehtelematta suoraan kynsien teon jälkeen ottaa kuvia. Outoa.Pohjalla fuksiaa jellylakkaa ja glitterlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt raidat ja mattaus.

Fast&Fuchsia

Tästä fuksiasta lakasta jotenkin omituisella tavalla tykkäsin ihmeellisen paljon! Miellytti silmää ihan kunnolla, olisin voinut käyttää vaikka sellaisenaankin. En yleensä kovasti ihastu mihinkään punaiseen/pinkkiin tai mihinkään sillä välillä, mutta tämä kyllä säväytti. Vaikka kyseessä onkin jelly, sai sillä parilla kerroksella ihan nätin peittävyyden. Jellylakat yleensä myös kuivuvat nopeasti, kuten tämäkin. Oi että miten tykkään (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Rimmel, 60 Seconds, Fast&Fuchsia
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, Disco Ball
-Golden Rose, Nail art, 126
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish


Kävin tänään taas vähän kirppistelemässä ja löytyihän sieltä pieni aarre: lähes käyttämätön Isadoran Pearly Frost. Nätti valkoinen kimalteleva helmiäislakka (: Mikä tuuri!

2 kommenttia: