sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Klassinen glitterranskis

Sain Kynsikauppa.comilta testattavaksi myös muutamia ihania glittereitä ja päätin käyttää näitä iloisia pääsiäisvärejä tässä ranskiksessa. Tosi pirteitä! Positiivista että kynnellä näkyy glitterin väri, joissain käyttämissäni glittereissä väri katoaa ja jäljelle jää vain vihreä "hehku". Vihreä on tietysti kirkkaampi kuin pastellioranssi ja värit näkyvät selvempinä valkoisella pohjalla. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Tulipa muuten hienot ranskiskärjet ihan vapaalla kädellä! Olen ylpeä :DPohjalla vaaleaa ranskislakkaa ja valkoisella tehdyt kärjet, koristeena irtoglitteriä.

Innoituksen maniin sain tästä, myöskin Kynsikauppa.comilta saamastani, supervaaleanpunaisesta lakasta. Tämä on sitten tosiaankin ranskislakka ihan kirjaimellisesti. Ei peitä, ei ole tarkoituskaan, vaan tasoittaa kynnen väriä. Yhdellä kerroksella saa sen tasoittavan, kahdella (kuten minulla) vähän vaaleanpunaisena kuultavan ja kynnen pikkuvirheet peittävän tuloksen. Tähän sitten vain klassinen valkoinen kärki! Näissä Active Calcium -lakoissa on hoitavia ainesosia ja Kynsikaupan sivuilla näitä kuvataankin seuraavasti:

"Aidoista helmistä tehty Helmiuute sisältää kynttä hoitavaa kalsiumia ja mikroelementtejä. Parantaa ja hoitaa kynttä näkyvästi, ehkäisee kynnen halkeilua ja rikkoutumista.Helmiainesosien ansiosta kynsien kasvu paranee ja hoitava kalsium ja mikroelementit tekevät kynnestä joustavemman ja sileän. Ainesosat myös kosteuttaa kynttä sen oikeasti vaatimalla tavalla, kuitenkaan tekemättä niistä hauraita. Ehdoton valinta kynsiään arvostaville henkilöille joille tärkeintä on tyyli ja kynsien terveys!"

Lakka kuivui erittäin nopeasti ja on sopivan ohutta levittyäkseen nätisti ja raidoittumatta. Sudista tykkäsin! Tarpeeksi leveä ja hyvänmuotoinen, sain lakattua erittäin siististi. Todella hyvä ensivaikutelma ainakin tästä lakasta (: En voi sanoa mitään huonoa. Swatchia en tällä kertaa laittanut, ei nimittäin kiekolla näy minkään värisenä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Delia Fashion, Active Calcium, 105 *
-Wild and Crazy, Montana
-Depend, 182 (glitterin kiinnittämiseen)
-Seche Vite
-omenanvihreä irtoglitter *
-pastellioranssi irtoglitter *

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Oikein kivaa sunnuntaipäivää kaikille! (:

3 kommenttia: