tiistai 7. toukokuuta 2013

Synkkää, niin synkkää

Täällä on ollut tänään toistaiseksi kevään lämpimin päivä ja minä se vaan väkerrän tummia kukkia :D Tuli taas kerran kyllä valittua väärät värit. Ajattelin että tumma harmaa toimisi tuon sinisen kanssa, mutta olisikin sitten kuitenkin pitänyt laittaa jokin reilusti kirkkaampi väri kun eihän nuo nyt yhtään näy. Kukkiakin olisi toki voinut laittaa vielä yhdet per kynsi nyt kun miettii.



Smoky Blue

Smoky Blue on kyllä todellakin nimensä veroinen, kuten näkyy. Tässä on vielä ihan pienenpienenpientä sinistä glitteriä, mutta eihän se tietenkään mihinkään näy. Tämä on taas niin syysväri kun voi olla, ei yhtään kevääseen sopiva!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Mavala, 158 Smoky Blue
-Yves Rocher, Gris précieux
-Mavala, 43 Incolore (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-dotting tool
-mikrohelmiä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Ihanat 17 astetta lämmintä <3 Melkein kesä siis jo. Hauskaa iltaa kaikille (:

2 kommenttia:

  1. Sun kaikki lakkaukset on tosi synkkiä, piristy <3 käytä värejä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieliala on kyllä korkealla, kiitos kuitenkin välittämisestä! (: Synkät värit johtuu ihan vaan siitä, että ostan kaikki lakkani alennusmyynnistä, joissa yleensä myydään menneiden kausien lakat halvalla pois, eli tällä hetkellä syksy/talvilakat jotka yleensä on aika synkkiä :D Syksyllä kesälakkojen poismyynnin aikaan mulla on sitten paljon värejä! Menee vuodenajat vähän väärin päin ku haluaa saada lakkansa pikkurahalla... :D

      Poista