maanantai 9. syyskuuta 2013

Maalaisromanttista

Tekaisin tässä iloisesti turkoosin lakan seuraksi maalaisromanttiset koristelut, valkoista ruutua ja kukkasia (: Ikäväkseni kuitenkin tuo Golden Rosen valkoinen nail art -lakka alkaa olla menossa melko huonoksi, vaikka onkin vasta puolet pullosta käytetty. Kohta minulta puuttuu siis sekä musta että valkoinen nail art -lakka, tietääkö kukaan jotain hyviä korvikkeita joita saisi ihan kivijalkakaupoista? Kissin pakkaukset kyllä tiedän, mutta ovat vähän tyyriitä niin en raskisi semmoista ostaa... Paitsi jos on pakko. Ja kohta on.



Joli turquoise

Osasin ilmeisesti ihan sokkona käydä läpi nämä YR:n lakat jonkinlaisessa huonousjärjestyksessä, sillä tämä turkoosi oli ehdottomasti cremeistä paras: peitti yhdellä kerroksella, levitys oli niin helppoa kuin pikku sudilla vaan voi olla ja lopputuloksesta ei tullut mitenkään erityisen raidallinen. Jee! Mielestäni tämä ei ole liian kesäinenkään, sillä tämä on melko tumma eikä mene paljonkaan minttuun. Menee kuitenkin taas siihen tuttuun 'ihan kiva' -kategoriaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Yves Rocher, Joli turquoise
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite
-tarroja

Ihanaa illanjatkoa! (:

1 kommentti:

  1. Kiitos! (: Huomasinkin että muutit blogisi osoitetta mutta postaukseen ei enää päässyt katsomaan uutta. Säästit etsimisen vaivan :D

    VastaaPoista