torstai 21. helmikuuta 2013

Tosi kimaltavaa

Tänään siinä mielessä harvinaiset kynnet, että ei koristeluja ollenkaan! Kun lakka on näin näyttävä, on vähän turhaa sotkea mitään härpäkkeitä sekaan. Eikä siltikään varmasti jää seinäruusuksi! Nimettömään sentään laitoin vähän jotain pientä, nimittäin mustan ja toiseen valkoisen pohjan. Tulipahan nekin testattua. Valkoinen ei näytä kauhean hyvältä, mutta mustan kanssa toimii (:



Tämän Coral Las Vegas -lakan sain siis Kynsikauppa.comilta testattavaksi. Ulkonäöstä nyt ei varmasti ole kahta sanaa: upea, kimaltava sininen bling bling -lakka, jolla taatusti saa huomiota osakseen. Glittereillä ei ole kirkas vaan sinertävä pohja, joten ideaali tämä on siniselle tai juuri mustalle lakalle. Niille, joita kiinnostaa ulkonäön lisäksi myös laatu, voin sanoa että siinäkään ei ole suurempaa valittamista. Lakka on melko ohutta ja kuivuu siksi nopeasti ja levittyy nätisti kynnelle. Sutiin tulee melko runsaasti lakkaa, mutta tämän ansiosta parilla kerroksella saa suht peittävän lopputuloksen, tähän ainakin itse olen tyytyväinen. Haju toisaalta taas on niin voimakas, liimamainen, että itsekkin haistoin sen :D Ei erityisen karmea kuitenkaan. Päälyslakan tämä myös ehdottomasti vaatii ollakseen kaunis ja kimaltava kuten näissä kynsissä. Ilman päälyslakkaa lopputulos jää mattaiseksi ja kimallus on himmeämpää. Voihan joku tietysti siitäkin tykätä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Coral, Las Vegas, 506 Elvis *
-Flormar, 313
-Wild and Crazy, Montana
-Seche Vite

*Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

Laitoin tuohon listaan vielä linkin mikäli jotakuta kiinnostaa tämä Elvis itselleen haalia. En saa tuosta mitään provikoita tms. hyötyjä, joten voitte ihan huoletta klikkailla. Myöskin lakasta antamani mielipiteet ovat täysin omiani kenenkään niihin vaikuttamatta. Toivottavasti tästä on teille lukijoille hyötyä! (:

6 kommenttia: