maanantai 17. kesäkuuta 2013

Piparisydämet

En vaan osaa ajatella näitä fimoja muina kuin piparisydäminä :D Ei todellakaan mitenkään ajankohtaiset mutta... Joo. Ruskeasta kesävärinä voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin tämän postauksen kirjoittamishetkellä ulkona on melko syksyinen keli. Ihan kivat kynnet mielestäni, vaikkei mitään maatajärisyttävää olisikaan.



Noisette

Löysin tämän lakan eilen kirppikseltä kahdella eurolla. Väri on melko likaisenruskea creme, joka sisältää lilaa shimmeriä. Voin kyllä hyvin ymmärtää ettei tästä väristä olla tykätty, kun on vähän tuollainen maanläheinen ja karu. Minulle vaan kyllä kelpaa! Kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen eikä mitään ongelmia. Ihanaa käyttää hyvin toimivaa lakkaa parin katastrofin jälkeen...


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101
-Max Factor, Glossfinity, Noisette
-Flormar, Graffiti Nails, G09
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite


Järjestelin toissapäivänä lakkakokoelmaani uudelleen ja päätin toteuttaa erään lukijatoiveen, nimittäin tässä kuva koko tämänhetkisestä lakkakokoelmasta (sängylle levitettynä) miinus cracklet ja nail art -lakat. Inventaarion seurauksena pääsin korjaamaan tilastoja ja hups, kokoelman koko onkin sitten tällä hetkellä noin 640 lakkaa (mukaan laskettuna myös ne cracklet ja nail artit). Lakkojen ostelu on kyllä minulla ihan selkeästi vähentynyt, mutta aina silloin tällöin uusiakin vielä tulee. Kirppareilta ja alennuksista on paras ostaa (:

Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huh, on siinä kynsilakka poikineen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ja vielä poikienkin poikineen :D Onhan noita vähän kertynyt..

      Poista