lauantai 10. marraskuuta 2012

Navymeininkiä

Laivastotyyliä tummansinisellä, kullalla ja hopealla. Päätin jättää mattapäälyslakan käyttämättä jotta kynsiteippien hohto ei himmenisi, mutta se ei tainnut olla kovin hyvä idea :D Nyt ne sitten vaan repsottavat. Muutenhan näistä tuli tosi kivat, teipit näyttää lähes oikealta metallilta livenä. Saa nähdä miten kauan nuo kukkasetkin kestävät kynsillä ennenkuin tippuvat tiehensä.



Pohjalla tummansinistä mattalakkaa, koristeena kynsiteippiä ja hologrammikoristeita.

Golden Rose 10 - nro 511

Tästä lakasta en jostain syystä tykkää. Laadussa ei ole mitään vikaa, ei sinne päinkään. Nämä mattalakat tuntuvat kuivuvan kuin unelma! Jotenkin tästä tulee vaan kamalan halpa olo. Vähänkuin tussilla olisi väritetty kynnet. En tiedä mistä tämä johtuu ): Tämähän kuuluu tuohon matte-linjaan, mutta kyllä tämä shimmerisenä vähän sueden puolelle menee. Jokin tökkii vaan ihan älyttömästi!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5 in 1
-Golden Rose, matte, 10
-Depend, 182 All-round polish (koristeiden kiinnitykseen)
-kynsiteippejä
-hologrammikoristeita
-strassikynä

Olen muuten huomannut, että kaksi sotkuisinta lakkaa ovat kyllä tummansiniset ja punaruskeat! Meinasi mennä näitä siistiessä oikeasti hermot kun sitä sinistä väriä oli ihan joka paikka täynnä. Punaruskeissa jostain syystä sama homma, mutta väri on yleensä pinkkiä. Liekköhän näissä sitten vaan niin tajuttomasti pigmenttiä verrattuna muihin väreihin, harvoin muuten edes tapaa huonosti peittävää tummansinistä lakkaa. Kaikella on näköjään plussansa ja miinuksensa (:

8 kommenttia:

  1. Toi on kyllä kaunis sininen! Harmittaa melkein että toi on niitä ainoita mitä mulla ei ole noista GRn lakoista :D En oikeen ole syttynyt matte-lakoille, kun se aniliinin värinen näytti ihan maalilta :D Matte velvetit sen sijaan... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalilta? :DD Hahaha. Matte velvetit on tosiaan aivan superihania varsinkin näin syksyllä (: Harmi ettei minullakaan ole niitä lisää.

      Poista
  2. Ihanan värinen lakka, en yleensä sinisistä lakoista innostu, mutta tällä on kyllä kaunis väri:)
    http://onlyonedreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä että tykkäät! Itse en vaan oikein osaa lämmetä tälle yhtään :D

      Poista
  3. Tuo golden rosen sininen on upean värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihme... Mitenkäs kaikki tässä näkee nyt jotain mitä minä en näe (: Mun mielestä tämä vaan näyttää kynsillä ihan tussilla väritetyltä :D

      Poista
  4. Kaikki tykkää siitä kun näyttää, että siinä on shimmeriä :D Onko sulla päälilakka siinä? Ja tuota shimmeriä ei oikein saa näkyviin näköjään kuin salamalla tai kirkkaalla päälyslakalla.
    Mulla tällä hetkellä samaa kynsillä ja ei tuollaisesta pienestä kimalluksestta tietoakaan, jota sinun kuvissa näkyy vaan juurikin sellainen tussimainen vaikutelma kynsillä...

    Kuulakärkikynän sinistä, etten sanois, kunnes laitoin vinomanin kirkkaalla päälilakalla, aikas kivat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä kynsissä ei ole joo päälyslakkaa (: Mutta ilmeisesti minulla on sen verta hyvä kamera että kimallus näkyy! Matan ja kirkkaan lakan yhdistelmästä saa tosiaan kivoja juttuja aikaiseksi, hieno idea! (:

      Poista