tiistai 24. huhtikuuta 2012

Huu, kummitustunnelmaa

Vaikka kynsissä onkin tänään pääkalloja eikä kummituksia, niin jotenkin silti näissä on semmoinen "spooky" olemus :D Minähän siis voitin nämä pääkallotarrat jokin aika sitten, eikä mikään karmiva oikein yleensä ole meikäläisen tyyliä. Mietimpä siis että mitähän näillekkin tekisi, mutta onneksi ovat semmoisia suht söpöjä otuksia (: Ja tosi hyvälaatuisia muuten! Ihana, kangasmainen pehmeä pinta ja hyvin tarttuu. Crackleakin käytin taas hyvin luovasti, tuo lähes hohtava vihreä on minusta kyllä ihan selkeä kummitusväri!Pohjalla harmaapohjaista multichromelakkaa, koristeena vihreää cracklelakkaa ja tarroja.

Gray's anatomy - nro 444

Gray's anatomy on sellainen lakka, jota on monissa blogeissa kuolattu, ihasteltu ja vihasteltu. En ihmettele kyllä yhtään! Pullossa lakka on todella upea, harmaalla pohjalla lilaa ja vihreää väriä, saimpa jopa sinistä tästä näkymään! Todellisuus on sitten jotain ihan muuta, kuten noista kuvistakin näkyy. Pääasiassa tässä näkyy ainoastaan lila väri, jopa harmaa on hakusessa. Toisekseen, lakka on todella ohutta: kolme kerrosta ja kynnen raja näkyy aivan selvästi. Täytyy sanoa että niin paljon kun tätä himoitsinkin, olen itsekkin pettynyt. Tälläisenaan tämä ei vain toimi!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Wet n Wild, fastdry, Gray's anatomy
-Flormar, Graffiti nails, G03
-Seche Vite
-tarroja

Sormet ovat parannelleet todella hyvin! (: Normaalia ihoa alkaa jo näkyillä eikä kynsien teko ole ainakaan mitenkään näkyvästi haitannut parantumista. Onneksi tästäkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä enkä saanut mitään kuukausien piinaa tai pysyvää kynsientekokieltoa. Huh!

2 kommenttia:

  1. Oi mitkÄ lutuiset kynnet! Ostin itsekin tuon Wet n Wildin, ja tiesin heti ettei se tulisi peittämään. Harmi :( Mutta voihan kärkiin tehdä jonkun ranskiksen? ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia (: Juuh, ranskis ja liukuvärjäys, läpinäkyvän lakan pelastukset! :D

    VastaaPoista