maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappukynnet 2012 ja tunnustuksia

Näiden vappukynsien idea oli kimaltavaa, värikästä ja paljon! :D Irtoglitterillä leikin kaikesta sotkusta huolimatta ja hienothan näistä tuli! Kyllä näillä yhden vapun juhlii, varsinkin kun en ole edes bilettämään menossa. Hävettää vaan edelleen huonokuntoinen sormien iho, joten saatte erikoislähikuvan sijaan tuommoisen blurrikuvan. Anteeksi!



Pohjalla valkoista cremelakkaa, koristeena irtoglitteriä ja erilaisia strasseja ja hologrammikoristeita.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Wild and Crazy, Montana
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-strasseja
-hologrammikoristeita
-glitterharja (tavallinen meikkisivellin :D)

Käytiin kynnet nyt vähän nopeasti kun olen pari tunnustusta/haastetta saanut niin ei tule kilometritavaraa tästäkin kirjoitelmasta. Ensimmäisenä The Versatile Blogger Award:



1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Tämä palkinto on nyt kierrellyt pitkin blogosfääriä ja sen kyllä huomaa :D Joudun tekemään oikein listan siitä, keneltä kaikilta olen tämän saanut. Jos joku unohtui niin huomauttaa asiasta välittömästi!

Amigurumin tytöt
Künsii -blogin hannele
Better Nail Day -blogin Sissi
Powderpuffin Ansku ja Eve
From Caramels Hands -blogin Caramel-
Aadan kynnet -blogin Aada
my nails and more -blogin Nella
Tähtipölyä -blogin HANI
Korkokengissä -blogin Niniane

Kiitos paljon haasteesta kaikille! :D Raotan siis vähän mysteerin verhoa ja ladon tiskiin faktoja itsestäni:

1. Minulla on ihan tajuttoman huono näkö. Sain lasit kuusivuotiaana ja siitä lähtien näkö on tippunut oikein iloisesti vuosi vuodelta. Tällä hetkellä on miinusta semmonen kuuden verran + hajataitto. Voitte kuvitella miten vaikeaa oli löytää aurinkolaseja joihin saisi jotenkin järkevästi ängettyä tuommoiset pullonpohjalinssit! :D

2. Nukun todella paljon. 12h yöunia ei ole temppu eikä mikään ja koulupäivisin kun en noin paljon ehdi nukkua, otan aina vähintään parin tunnin päikkärit. Tätä on jatkunut ihan teini-iän alusta asti eikä ole mikään outo näky, että meikätyttö ottaa pienet nokoset koulutunnillakin. En vaan kertakaikkiaan pysy hereillä! Ei myöskään edesauta että olen toivottoman iltavirkku ja aamu-uninen.

3. Olen vanhin kolmesta sisaruksesta. Minulla on vuoden nuorempi pikkuveli ja kaksi vuotta nuorempi sisko.

4. Tykkään hirveästi lakusta! Hedelmäkarkeista en paljoa perusta, suklaa menee kyllä silloin tällöin mutta karkkipäivisin on ihan pakko saada lakua :D Lempparipusseja ovat ehdottomasti Pandan lakumixit, original ja goes choco sekä Fazerin Ässälakumix. Nams <3

5. Kuuntelen musiikkia melko vähän, mutta genrejä todella laajasti. Kielellä ei ole väliä, soittolistalta löytyy mm. turkkilaista ja japanilaista :D Klassinenkin menee. Oikeastaan ainoat tyylisuunnat joista en innostu ovat hevi plus kaikki muu örinä ja huutaminen, rap ja reggae. Myöskään mitään suomalaista en kuuntele kyllä yhtään, yök. 

6. Olen kyllä kertonut ennenkin, mutta opiskelen tietotekniikan insinööriksi. Tämän päätin kypsänä seiskaluokkalaisena (: Päätös on pitänyt vaikka tietysti sen kuuden vuoden aikana, kun vielä yläasteen jälkeen lukion kävin, mietin muitakin vaihtoehtoja. Erikoistun tietoteknisiin palveluihin, joka selkokielellä tarkoittaa että toivottavasti tulevaisuudessa osaan suunnitella ja asentaa esimerkiksi yrityksiin omia verkkoja sun muita it-palveluita mitä yritys nyt vaan tarvitsee. Olen luokan ainoa tyttö.

7. Pelkään kuollakseni hammaslääkäriä. Olen käynyt oikomishoidossa ihan pienestä asti, olin vielä tosi vaikea tapaus jonka johdosta mm. on poistettu ihan pysyviä hampaitakin 4 kappaletta. Ei ollut mukavaa. Pidän hampaistani kyllä ihan hyvää huolta muuten, reikiäkään ei ole koskaan ollut. Hampilääkäriin en vaan kyllä lähde ellei väkivalloin viedä ja sittenkin vielä aion tapella vastaan :D Tulevaisuudessa saavat tarpeen tullen hoitaa meikäläisen hampaat sitten nukutuksessa, muuhun en suostu vaikka kirveellä uhattaisiin.

En nyt kyllä millään jaksa jakaa tätä mihinkään, luultavasti hyvin moni on jo tämän saanutkin (: Sain myös Kynttä pidempää -blogista vielä toisen, itsekehuhaasteen:

"Nyt ei itsekehu haise, ja on lupa kehua itseään kahdeksan asian verran ja laittaa haaste eteenpäin ainakin yhdelle bloggaajalle." 

1. Minulla on hyvä itsetunto. Melkein jo vähän liiankin hyvä :D
2. Olin hyvä koulussa, peruskoulussa sekä lukiossa. En huono ole toki nytkään mutta vähän laiskanpuoleinen (:
3. Olen kiltti. En millään ovimattotavalla kuitenkaan!
4. Minulla on tosi nätit kynnet, niitä on siksi kiva laittaa. Kynsipeti on pitkä ja muodossakaan ei ole valittamista. Vahvatkin ne mokomat on!
5.Olen lapsenmielinen. En tiedä onko se kaikkien mielestä niin hyvä juttu, mutta minulla ainakin on kivaa :D 
6.Minulla menee hyvin! Kiitos kysymästä :D Olen tyytyväinen elämääni. 
7. En osaa vihata ketään enkä mitään ja en edes muista milloin olisin viimeksi suuttunut oikein kunnolla. Olen aika leppoisa ja otan asiat vaan rennosti.
8. Liikun! Poljen paljon pyörällä kun emme autoa omista ja käymme miehen kanssa myös kävelyillä. Ajattelin säännöllisen uimisenkin tässä jossain vaiheessa aloitella.

No huh. Nyt on meikäläinen kyllä kertonut itsestään sitten kovastikkin :D Laitan tämän haasteen Danielalle Nails1820 -blogiin. Mielenkiinnolla odottelen sitten mitä itsekehua sieltä kuuluu! 

11 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäät kynnet! Iloista vappua :)

    VastaaPoista
  2. kiitos tästä haasteesta, ennenkuin sain tietää että annoit tämän haasteen minulle ja luin noita sinun kehujasi, mietin että mitenköhän itse saisin aikaiseksi keksiä tollasta ja sitten mietin , no onneksi en ole saanut tällaista haastetta ja sitten sydän pysähtyi kun luin että haastoit minut hhaaha :D No mutta kokeilen keksiä jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahahaha :DD No kyllähän sinä nyt jotain keksit! Anteeksi kun melkeen aiheutin sydänkohtauksen :D

      Poista
  3. Haa, mäkin oon ajatellut tietotekniikka-alaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan! :D Naisia tarvitaan ja ihan mukavastihan insinööri tienaa. Ainoa vaan että matikan ja fysiikan täytyy sujua edes vähän kun niitä kursseja joutuu kuitenkin käymään (:

      Poista
  4. Itsekin omistan lapsenmielisyyden, kaverit ei vaan aina jaksa kun haluan jäädä jokaiseen leikkipuistoon kiikkumaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :D Minäkin tykkään leikkipuistoista! Viimeksi eilen harmittelin kun olen liian iso pomppulinnoihin ):

      Poista
  5. Hih, tuo koulujuttu on mennyt samalla tavalla sitten, kuin miulla x) Nykyäänkin ihan ookoo olen, mutta tosiaan vähän reilumminkin laiskanpuoleinen :D Ja ollaan siis näemmä molemmat insinööriopiskelijoita, mie tosin rakennustekniikan mutta kuitenkin :)

    Kiva kun otit haasteen vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Meille ainakin koulussa on sanottu ihan suoraan että insinöörin tehtävä on olla laiska ja keksiä miten hommat voi tehdä vieläkin helpommin kuin ennen. Siinä suhteessa ollaan siis ihan loistavia insinöörejä molemmat! Ompa mukavaa että kynsien koristelusta kiinnostuneita tulevia naisinsinöörejä on enemmäkin kuin vain minä... :D

      Poista
  6. (c) The program is required to be fully
    self-sustaining through the premiums payment made
    by the enrolled individuals. Further information can be
    obtained by contacting the Washington Institute of Natural Medicine at (202) 237-7681.
    Yeast Infection No More Book By Linda Allen is a 150 page downloadable e-book, jam-packed with
    the whole set of blueprint all-natural yeast infection
    treatment solutions, distinctive highly effective methods as well as the step by step holistic yeast infection
    process. If you suspect that your method has become infected there are
    a number of points you can do yourself to try to get rid of the offending application.
    You must be introduced with a display screen with several alternatives one particular of which will be safe mode with networking.


    My homepage :: noncontemporaries

    VastaaPoista