keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kukkia... tai jotain?

Näissä kynsissä ei oikeasti ole päätä eikä häntää! Piti aluksi tehdä jotain ihan muuta, sitten se muuttui tälläisiksi ihme "kukkasiksi" ja loppuen lopuksi tästä tuli sitten vaan omituiset. Eipä näistä sen kummempaa sanomista ole, peukalon onnistuin taas sotkemaan kokeiluillani. Ärsyttää muuten ihan älyttömästi miten huonossa ja rumassa kunnossa kynsinauhat ja muu kynnen reunaiho vielä on! Rasvaan kyllä ahkerasti mutta odottaminen on tuskaa (:


Pohjalla pinkkiä, holomaista lakkaa, koristeena nail art -lakoilla, kynsiteipillä ja strasseilla tehdyt kuviot.

Make Impact - nro 408

Tätä Lumenen lakkaa olen himoinnut pidempään ja se on oikeasti tosi jännä. En ole tavannut tämmöistä lakkaa vielä missään (: Holo tämä ei ole, mutta jotain kullanväristä, holomaista kimallusta löytyy ja tässä on myös kirkkaamman pinkki/fuksianvärinen flash. Hyvin erikoinen tapaus, olen onnellinen että ostin tämän :D Ei tule ihan heti samantyylistä vastaan!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Natural Code, 11 Make Impact
-Golden Rose, Nail art, 122
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kynsiteippiä
-strasseja

Semmoista. Olen muuten saanut monestakin eri paikasta tuon tällä hetkellä kiertävän blogipalkinnon (: Kiitos kaikille! Katsellaan josko viikonloppuna saisin senkin tehtyä. En siis ole unohtanut!

2 kommenttia:

  1. mä tykkään ihan kamalasti tuosta lumenesta! :) tosiaan se on erikoinen ja kaunis ihan yksinään! Pitää hamstrata sitä pari pulloa jemmaan, kun olen käyttänyt sitä vähän liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Ihan mahtava lakka :D Lumenea tosiaan kannattaa hamstrata, mistä sitä tietää mikä kausisävy tämäkin taas on ja ensi syksynä pulloja saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Varsinkin kun se on niin pieni ja kuluu äkkiä jos oikein kunnolla ihastuu (:

      Poista