torstai 12. huhtikuuta 2012

Perholaisia

Tuskaa! Sain jonkun ihan ihmeellisen noidannuolen tms niskaani ja nyt on lievästi sanottuna jäykkä ja kipuisa olo. Silti edes totaalisen jumahtanut ylävartalo ei estänyt minua tekemästä kynsiä :D Tosin täytyy myöntää että vähän yksinkertaistin suunnitelmaa, kun oli kieltämättä vähän ikävää olla kumarassa asennossa pitempään. Tykkään näistä vaikka ilkeät tarrat vähän ärsyttävästi rupesivat repsottamaan. Pöh.Pohjalla sinistä tuoksulakkaa ja värikästä hippulakkaa, koristeena tarraperhoset ja mikrohelmiä.

Tropicana - nro 416

Tämä sininen Miyo on kyllä ihan selkeästi suosikkini (: Tosi nätti ja tuoksu ihana <3 Trooppinen, ihan kuin nimessäkin lukee. Ihanan hedelmäinen!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Miyo, Tropicana
-Gosh, 546 Rainbow
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-mikrohelmiä

Olipa muuten mukava huomata että Seche Vite ei irroittanut mikrohelmistä väriä (: Nyt taidan mennä sitten johonkin makaamaan, on nimittäin ainoa asento joka tuntuu siedettävältä juuri nyt. Nyyh.

12 kommenttia:

 1. Iih, noidannuoli on yhtä tuskaa, mullaki kokemuksia siitä :/ Särkylääkettä naamaan ja lepoa niin kyllä se siitä vähitellen helpottaa :) Minullaki on tuo Tropicana ja on kyllä kivan värinen ja tuoksuinen. Haluttais ostaa kans se vihreä Papaya/Mango, ihastuin sen väriin kun näin silloin taannoin sun lakkaukset :) Pitänee mennä hamstraan ennen ku loppuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskallista oli ): Onneksi yön rentoutumisen jälkeen olo oli jo vähän parempi. Papaya/Mango oli tosiaan aika ihanan värinen ja tuoksuinen, mutta värjäsi kynnet. Jos olet valmis ottamaan sen riskin niin suosittelen ehdottomasti! :D

   Poista
 2. Auts, kokemuksesta tiedän ettei paljoa naurata kun niska jumittaa :( Mut nää kynnet on melkoiset söpöstelijät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (: Niskan jumitus tosiaan tekee olon aika surkeaksi ):

   Poista
 3. Hei pakko kysyä mistä oot noi mikrohelmet ostanu? Oon ite ettiny just tollasta settiä missä ois vähän kaikkea enkä oo mistään löytäny :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuto.netistä olen ostanut tämän hyrrän (: Sieltä kyllä löytyy!

   Poista
 4. Mulla oli kans noita samoja tarroja ja eivät pysyneet mun kynnellä vaikka oli _kolme_ paksua kerrosta päällyslakkaa ja vielä pikakuivattavaakin :( Tyhmää! Lahjoitin ne sitten eteenpäin kun löytyi henkilö kenen kynnet olivat malliltaan tasaisemmat eikä niin kuperat, ja tarrat pysyi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on tosiaan niin kovia tarroja että ei ihme ettei kuperilla kynsillä pysy ): Ihan hyvin ne kuitenkin sen yhden päivän kesti vaikka repsottivatkin :D Kuperat kynnet vaan tuntuvat olevan aina huono pari tarrojen kanssa.

   Poista