keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Leiskuvat sydämet

Nämä sydämet oikeasti leiskuvat kuten kuvista näkyy! Todella hauskasti myös livenä oikein pomppaavat silmille (: Pohjalakasta en voi sanoa mitään kaunista, mutta tykkään näistä kynsistä ihan vain noiden sydämien takia. Todella kivat kynnet, näitä on niin hauska katsella.Pohjalla fuksianväristä glitterlakkaa, koristeena isoja askartelustrasseja ja helmenpuolikkaita.

Devil Woman - nro 439

Mode4u:n shimmerlakoista olen jo muodostanut kiukkuisen mielipiteeni, mutta ajattelin antaa näille jellypohjaisille glitterlakoille ihan uuden mahdollisuuden sillä onhan muitakin merkkejä joissa eri koostumukset ovat aivan eri maailmoista. No turhaan annoin, ei näistä mitään sen parempaa tullut :D Ihan yhtä liisteristä, huonosti levittyvää ja surkeasti kuivuvaa tavaraa tämäkin on. Upouudesta pullostani tuli jopa säikeitä. Urgh. Niin kiva lakka ulkonäöltään kun tämäkin olisi ollut.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Devil Woman
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-askartelustrasseja
-mikrohelmiä

Mikähän ihme on, kun sormenpäitä on kutittanut jo pari päivää. Ensin kynnet olivat kipeätkin, mutta nyt vain vähän arat ja kutittaa ihan kamalasti. Nimetön ja peukalo ovat pahimmat ): Mitään ihottumaa tai muuta näkyvää ei kyllä ole. Todella turhauttavaa :D Toivottavasti menee äkkiä ohi, hulluksihan tässä tulee.

5 kommenttia:

 1. Jos käyttäisit Trind Nail Repairia, voisin väittää olevan syyn siinä, mulla oli vähän sellaista juuri levityksen jälkeen. Mutta ainahan voi syyttää mode4u-lakkoja. :D

  VastaaPoista
 2. No ajattelinkin syyttää mode4uta! :D Ensimmäiset oireet nimittäin tulivat seuraavana aamuna mode4ulla lakkaamisesta. Hrr. Ihan kamalaa jos lakka on paitsi huono, niin myös aiheuttaa terveysongelmia. Täytyy kuitenkin nyt tarkkailla johtuuko oikeasti tuosta lakasta (:

  VastaaPoista
 3. Sulle on tunnustus blogissani :)

  http://glitterpolish-blog.blogspot.com/2012/04/tunnustus.html?showComment=1334352539877#c1430343273243803429

  VastaaPoista
 4. IHANAT!:) todella leiskuvat sydämet. Ihan sikanäteiltä näyttävät:)

  VastaaPoista