perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pirteitä värejä ja perholaisenpuolikkaita

Otsikko on hyvin kuvaava, keksin muuten itse. Hekoheko. Ulkona on oikeasti niiiin masentavaa ja synkeää, että estääkseni itseäni kuolemasta pelkkään harmauteen, on pakko tehdä kirkkaan värisiä kynsiä! Ja jottei ihan unohdu että kesäkin on tulossa, täytyy laittaa niin paljon perhosia ja kukkasia kuin mahdollista (: Tällä kertaa kokeilin yhdistellä noita perhosenpuolikkaita. Kaukaahan nämä näyttävät ihan kivoilta! Hävettää kyllä ihan mahdottomasti nuo törkyiset sormet, iho on värjääntyneistä kohdista ihan riekaleina joten en saa lakkaa siivottua. Sen takia tuommoinen blurraantunut lähikuva :D Kynsiähän tässä kuitenkin pääosassa esitellään!Pohjalla punaoranssia helmiäislakkaa ja isohileistä hologrammiglitterlakkaa, koristeena perhosensiipifimoja ja kukkastrasseja.

Angelica - nro 442

Tämän nätin lakan sain yllätyksenä yhden lakkapaketin mukana huuto.netistä (: Ihmeen hyvänlaatuinen, oikein unelma <3 Ainoa missä mättää on jälleen kerran Wild and Crazyjen perusongelma, peittävyys. Tuntuu että kaikki WaCit ovat peittävyydeltään karseaa kuraa ): Eipä sillä, eihän sitä onneksi tässäkään koristelujen alta edes huomaa.Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Wild and Crazy, Angelica
-Y.S.S.Y, 45
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja

Toivottavasti huomenna paistaisi aurinko niin saisin vähän samanlaista fiilistä kuin näillä kynsillä (:

4 kommenttia:

 1. Nyt näkyy sun blogis palkittujen listalla, kun olin kai sen jotenkin onnistunut pyyhkimään pois vahingossa. :D

  VastaaPoista
 2. Wacin se valkoinen, olikohan se nyt Montana, on tosi hyvin peittävä,peittää jo ihan ekalla kerroksella, ja olin siitä tosi yllättyny! Tosi nätit kynnet, ihanan kesäiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on kyllä Montana valkoisena lakkana ja se kyllä peittää (: Mutta sitten on toooodella monta muutakin WaCin lakkaa jotka ei peitä. Olisivat saaneet siis tehdä enemmän cremejä kun se heiltä onnistuu! Nythän sillä ei ole enää väliäkään kun ovat Wild & Mildeja.

   Poista