lauantai 14. huhtikuuta 2012

Perjantain ei-niin-pikakynnet

Taas yksi mode4u, apua! Eikö nämä koskaan lopu :D No kyllä loppuvat, laskelmieni mukaan tämän pitäisi olla toiseksi viimeinen ja hyvä niin. En aluksi ajatellut tehdä tänään kynsiä ollenkaan, mutta en malttanut mieltäni ja yritin sitten tekaista tämmöiset helpot pikakynnet, jotka eivät kyllä pikaisesti valmistuneet pohjalakan surkean kuivumisajan takia. Nuo kultapallot vaan näkyvät vähän heikosti livenä, olisi pitänyt valita tummempi kulta. Ei näissä nyt mitään ihmeellistä ole, ompahan uudet kynnet huomiseksi (:
Pohjalla punaista jellyglitterlakkaa, koristeena dotting toolilla tehtyjä palloja.

Bailando - nro 432

Kävin sitten tämän lakan kimppuun ihan uusin asein! Lisäsin nimittäin ensimmäisen kerroksen jälkeen muutaman tipan kynsilakanohentajaa. Arvatkaapa auttoiko? No ei todellakaan. Ihan yhtä liisteristä oli lisäyksen jälkeenkin. Inen Viimeinen Tuomio mode4u-lakoille: huonolaatuista rahanhukkaa, ei parane edes ohentajalla eikä lakoissa ole mitään niin erikoista että kannattaisi kestää liisterikoostumusta, huonoa levittyvyyttä ja surkeaa kuivumista. Kynsilakkojen alinta kastia, pthyi!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Bailando
-Wild and Crazy, Lollipop
-Seche Vite
-dotting tool

Minulla on nyt oikeasti pahemmanlaatuisia kynsiongelmia ): Kerroinkin että kynnet olivat tuossa vähän aikaa kipeät ja sormenpäät kutisivat. Nyt nimettömien kynnet tuntuvat jännällä tavalla jotenkin irtonaisilta kun niihin koskee, pikkurillien kynsinauhat ovat turvoksissa mutteivat kipeät (kuvasta voi tarkkaan katsomalla erottaa pullistuneen kynsinauhan) ja joidenkin kynsien alla on kovettunutta ihoa. Onko kenelläkään ollut mitään samantapaista? En jaksa kuitenkaan huolestua sillä uskon että tämä on jotain ihan ohimenevää, menisi vain ohi äkkiä!

11 kommenttia:

 1. Kyllä tosta kuvasta vähän tota turvotusta kyllä näkyy:(. Toivottavasti ei johdu tosta lakasta, niin kuin viime postauksessa epäilit...
  Toivottavasti ne paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ): Mietin vaan että ensimmäiset oireet alkoi silloin kun laitoin tuota lakkaa joten tottakai yhdistin asian siihen... Nyt taas tänä aamuna tuntuu vähän pahemmalta. Jos nämä mode4ut todella aiheuttaa tämmöistä niin roskiin kyllä lentää. Ja kiitos (:

   Poista
 2. Mulla oli vähän samantapaisia oireita parissa sormessa, siis turvotusta kynsinauhoissa ja vähän kosketusarkuutta, mutta ei silti kipua ja kynnet tuntui oudoilta, joten ostin sitten apteekista hydrokortisonivoidetta ja kaikki oireet katosi ihan parissa päivässä:) En sitten tiedä oliko mulla joku alkava kynsivallintulehdus vai mikä, mutta nyt ei ole enää mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö o: Täytyypä tutkia tuota kynsivallintulehdusjuttua tarkemmin. Jos ei kohta ala toeta niin sitten kokeilen tuota voidetta. Kiitos vinkistä! (:

   Poista
  2. Joo ja tuo voide tosiaan maksaa vaa sen vähän päälle 3 euroa, että ei paljoa menetä jos kokeilee:) Mutta toivottavasti paranet pian! :)

   Poista
  3. No eipä todellakaan ole hinnalla pilattu (: Kiitoksia.

   Poista
 3. Mistä oot ostanut tuon Dotting toolin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuto.netistä (: Dotting tool -settejä löytyy kyllä ihan kaikista kynsitarvikeverkkokaupoistakin.

   Poista
 4. punaiset kynnet toimii aina! kauniit! :)

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Tämmöinen tunnustus ois mulla, jos et ole vielä saanut: http://korkokengiss.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger.html

  VastaaPoista