maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kylläpä kimaltaa!

Pääsiäisestä on nyt selvitty ja inspiraatiokin on palailemassa (: Sainkin tämmöiset ihan kivat, prinsessaiset kimallekynnet aikaiseksi. Näihin en kyllä mitään ihmeellistä ideaa saanut, kunhan vaan halusin testata uutta hopeista glitterlakkaani ja laittaa noita kivoja kruunutarroja. Kyllä näitä taas yhden päivän katselee.Pohjalla fuksiaista frostlakkaa, kärjessä hopeaglitterlakkaa, tarroja ja strasseja.

Snow Queen - nro 438

Taas yksi surullisenkuuluisa mode4u-lakka. Yhtä huonolaatuinen kuin edellisetkin, en yhtään odottanut tällä lakalla lakkaamista ): Oli suorastaan ahdistavaa nähdä se odottamassa pöydällä. Yh. Onneksi ovat superminipulloja.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Snow Queen
-Depend, 047
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-strasseja

Harmi kun loma on lopussa ): Oli niin mukavaa olla vaan tekemättä mitään. Toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä mukava pääsiäisloma! (:

6 kommenttia:

 1. Minäki erehyin Halppiksesta ostaan pari kappaletta nuita Mode4u lakkoja ja se haju on kerta kaikkiaan sanoinkuvaamaton, pelkkä ajatuski kauhistuttaa, hyrrr.

  Todella kauniit kynnet oot kyllä tehny jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Haha, taidan olla niin paatunut lakkaaja etten kyllä enää edes haistanut noiden hajua :D Uskon kyllä että on karmea!

   Poista
 2. ihanat kynnet, tykästyin tosi paljon noihin kruunutarroihin, ne on niiin hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Kruunutarrat on tosi ihania, taisin vaan käyttää ne melkein loppuun. Mistähän saisin lisää ):

   Poista