maanantai 23. huhtikuuta 2012

Suorastaan sokaisevat kynnet

Sattuipa tulemaan vastaan tälläinen iloinen, neonpunainen cremelakka (: En sitten tiedä mikä iski, mutta halusin ehdottomasti kokeilla mustaa cracklea näihin. Katsokaa miten häikäisevät! Näkyy kyllä kirkkaasti kilometrin päähän :D Ihan mahtavat. Miten näin yksinkertaisista kynsistä voi tykätä näin paljon? Musta crackle on selkeästi neonvärien pari, ei epäilystäkään.Pohjalla punaista cremelakkaa, koristeena mustaa cracklelakkaa ja tarroja

Tanssi kahdelle - nro 405

En tykkää tästä Lumenen uuden lakkasarjan sudista ): Se on liian pullea ja paksu reunoilta, joten siistiä jälkeä ei saa millään tehtyä! Tällä hetkellä on muutenkin vaikeaa puhdistaa kynsinauhoja, kovettuneesta ihosta kun ei kovin hyvin saa lakkaa irti hinkattua. Lakka ei nyt muutenkaan ollut laadultaan mikään riemuvoitto minkään suhteen, mutta näin upea väri saa paljon anteeksi. Sattuipas muuten kiekolle todella samanvärisen lakan kanssa :D Liekkö melkein dupet?


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Gloss & Care, 13 Tanssi kahdelle
-H&M, Cracked black
-Seche Vite
-tarroja

Nämä on kyllä niin kivat :D Neonvärit piristää muuten harmaata päivää kyllä kummasti! Suosittelen (:

13 kommenttia:

 1. Heipsan, sinulle on palkinto blogissamme! :))
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! :)

  sulle on tunnustus mun blogissa :)

  http://lakkarinsessa.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Ensivilkaisulla katoin, että oletpas saanut erikoiset cracklekuviot nimettömiin :D Ihana tuo Lumenen lakka! Miltäköhän vuodelta se on? Mahtaako saada vielä kaupoista.. (sen värinen lakka hakusessa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Tämän Lumenen olen löytänyt pari kuukautta sitten alelaarista (: En tiedä saisiko vielä jostain. Muita hyvin samanvärisiä lakkoja ainakin näin kiekolta vilkaistuna ovat esim. Delia 62, Evelinen Happy Colours 498 sekä Flormarin 402 ja N012 (: Kaikkia noita saa tai ainakin on saanut Tokmanniketjun kaupoista, sieltä siis kannattaa tämänväristä lakkaa etsiä!

   Poista
 4. Super pirteet! Sopii hyvin tähän jos-vihdoinkin-kevääseen (; Oon varmaan kysynyt ennenkin, mutta kutistaako SV sulla kärkistä?

  VastaaPoista
 5. Super pirteet! Sopii hyvin tähän jos-vihdoinkin-kevääseen (; Oon varmaan kysynyt ennenkin, mutta kutistaako SV sulla kärkistä?

  VastaaPoista
 6. Super pirteet! Sopii hyvin tähän jos-vihdoinkin-kevääseen (; Oon varmaan kysynyt ennenkin, mutta kutistaako SV sulla kärkistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (: En kyllä huomaa että Seche kutistaisi kärjistä o: Olen kyllä kuullut monien muiden puhuvan että kutistaisi, itsellä vaan ei (:

   Poista
 7. Paiskaan myös tunnustuksella:)
  http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 8. Mä kans moitin tota Lumenen uutta sutia. Hankala "päästä alkuun" kun lakkaa levittää, ei tule siistiä mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Saisi olla vähän kapeampi reunoistaan niin olisi ehkä parempi (: Nyt jos vaan vie sudin lähellekkin kynsinauhoja niin lakka jotenkin maagisesti aina vaan päätyy sinne.

   Poista
 9. Tosi upeet! Mullakin on neonväriset kynnet tällä hetkellä, punakeltaset vesimarmoroinnit nimittäin. Nämä ovat kyllä hienommat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Ooh! Varmasti ihan mahtavat näin kesällä, neonvärien kulta-aikana. Ja kyllähän nyt onnistunut vesimarmorointi cracklelakan voittaa! :D

   Poista