sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevätkukkia

No tässä on nyt ihan selkeästi sitten vuodenaikaan sijoittuva mani. Saanen esitellä kevään ensimmäisen kukkasen, toistaiseksi vain tämmöisen taiteillun yksilön kun ei täällä Joensuun korkeuksilla vielä rehuja kasva. Hempeät tuli näistäkin, mutta olihan pohjalakka sentään samaa sarjaa eilisen lakan kanssa. Ei nämä minusta mitään ihmeempiä kaivanneet, somat kukkaset.Pohjalla lilaa helmiäislakkaa, koristeena leimatut kukat ja nail art -lakoilla tehdyt varret ja ruoho.

KoneHelsinki 118 - nro 425

Tämä on siis ihan selkeästi kimpassa eilisen Flormarin helmiäislakan kanssa, eri värinen versio. Anonyymi jo ehtikin varoitella että ei tästä lilaa sävyä saa oikein kynsille ja oikeassahan hän oli, ei irtoa. Jos siitä asiasta voi kuitenkin olla välittämättä, niin tämä voi olla hyvinkin jännä lakka! Kuten eilisessäkin, tässä on todella kaunis kiiltävä, ehkä jopa metallimainen, pinta. Salama syö sen tuossa swatchkuvassa mutta livenä tämä on värittömyydestäänkin huolimatta kaunis ja mielenkiintoinen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Flormar, 118
-Konad, keltainen erikoislakka
-Kiss, Nail Art, Beach Green
-Nail Star, vihreä jelly
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m6

Ja nyt lauantain myöhäisillasta hyvää yötä ja huomenta kaikille! :D

6 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus blogissamme http://amigurumimaa.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-sain.html

  VastaaPoista
 2. Moikka Ine! Osaisitko auttaa? Mietin vaan että olen tässä jo jonkin aikaa yrittänyt tuolta blogien sivujen muokkausjutusta tuolta http://thecutestblogontheblock.com :ista saada omaan blogiini taustaa mutta sanoo mulle näin:

  Emme pystyneet tallentamaan malliasi.
  Malliasi ei voitu jäsentää, koska sitä ei ole muotoiltu kunnolla. Varmista, että kaikki XML-elementit on suljettu kunnolla. XML-virheviesti:
  Content is not allowed in prolog. <--- osaisitko auttaa ongelmassani kun en tiedä mikä tässä mättää niin ja huomasin sulla tän nätin taustan... pahoittelen jos kirjoitin sekavasti, voin kyllä tarkentaa jos et käsittänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsinkö oikein että olet itse muokkaillut jotain omaa taustaa ja sitten kun yrität käyttää sitä, antaa tuon virheviestin? Nimittäin kuulostaisi vähän siltä että XML-koodi on vinksallaan, eli taustassa on jotain pielessä. Valitettavasti en osaa auttaa tuon kummemmin kun en itse tunne verkkosivuteknologiaa niin hyvin, mutta mikäli yhtään osaat englantia niin kannattaa laittaa tuo virheilmoitus ihan tuollaisenaan googleen ja katsoa mitä siellä osaavat sanoa (:

   Poista
  2. Siis mä en ole itse tehnyt mitään taustaa, vaan tuolta sivustolta, josta säkin olet hankkinut tuon taustan (?) niin sieltä yritin laittaa omaan blogiini yhtä toista taustaa mutta kun tallensin sen koneelle ja yritin laittaa sitä tänne bloggeriin niin tuli tuo viesti... eli muistatko sä mistä noi taustat ladataan? :D

   Poista
  3. Ahaa! No sitten käsitin väärin :D Taitaa olla niin että jos olet tuolta yrittänyt ladata ohjeiden mukaan ja ei onnistu, niin luulen että silloin juuri siinä taustassa saattaa olla jokin koodivika. Kokeile vielä jotain toista vaihtoehtoa vai antaako kaikista saman virheen? o:

   Poista