torstai 22. elokuuta 2013

Brittiä? Punkkia?

Luksuspunk tekee kovaa comebackia muodissa tänä syksynä ja satuimpa sitten tekemään vähän sinnepäin menevät kynnet! Ihan vahingossa siis :D Lisäksi näistä tulee mieleen brittiliput, ihan vaan värityksen ja ristikuvion takia. Vähän harmitti aluksi että peitin tuon ihanan pohjalakan glitterillä lähes näkymättömiin, mutta toisaalta näistä tulikin niin kivat että harmitus vaihtui melko pian sellaiseksi 'ou jee' -fiilikseksi. Mielestäni näissä kynsissä vaan on asennetta! Ihanat, tykkään.
Pohjalakka oli siis kaunis, metallinhohtoinen tumma siniharmaa. En tiedä johtuuko väristä vai koostumuksesta, mutta ennen koristeluita se sai kynteni näyttämään pidemmiltä! Sanoisin, että tämä on tunnelmaltaan enemmän talvinen kuin syksyinen. Täytyy muuten myöntää, että minulla on tällä hetkellä tosi korkeat fiilikset syyslakkoihin, -meikkeihin -tuoksuihin ja -vaatteisiin. Yhtäkkiä vuodenaikapukeutuminen onkin kivaa! Trindin laatu on kyllä todella jotain todella mahtavaa, peittävyys on yhdellä kerroksellakin täydellinen ja jäljestä tulee nättiä. Mutta voi pojat mikä kynsinauhojen sotkija! Tätä kun yritti putsailla oli joka paikka sininen. Kannattaa siis saada kerralla oikein :D Trindin lakkoja saa ainakin isoimmista marketeista ja hintaa taitaa olla noin kympin per pullo.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Trind, Caring Color, CC143
-Kiss, Nail Art, Silver
-Nail Star, punainen creme
-e.l.f. , Glitter Glam
-Seche Vite

Kävin tässä muuten pari päivää sitten Anttilassa ja kauhukseni huomasin, että ihanat pörrölakat, Sally Hansenin Fuzzy Coatit, olivat lähes lopussa! Paikalla oli enää muutama hassu pullo. Olivat ilmeisesti tehneet kauppansa. Toivottavasti niitä tulisi vielä lisää, muutenhan jään ihan ilman ): Tahdon pörröä syksyksi!

Kivaa loppuviikkoa teille lukijoille! (:

2 kommenttia:

  1. Minusta näistä tulee mieleen rock. :D Mutta hienot on, tosi hyvin onnistunu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä kieltämättä rock kelpaa myös! :D Ja kiitoksia (:

      Poista