torstai 29. elokuuta 2013

Piparipitsit

Kerrankin joku väkerrys onnistui todella helposti! Nämä oli niin helppo tehdä ja tykkään näistä ihan mielettömästi (: Turkoosi ja ruskea on vaan semmoinen väriyhdistelmä ettei voi mennä vikaan. Laitoin tuon turkoosin lakan päälle vielä hentoa kimallelakkaa, mutta se olikin sitten niin hentoa, ettei näy mihinkään. Höh!
Olen ihan hulluna tähän hempeänturkoosiin/minttuiseen helmiäislakkaan! Otin tämän tavallaan jämäpalana ota 3 maksa 2 -tarjouksen yhteydessä kun en kivempaakaan löytänyt, ja nyt tästä tuli sitten ehdoton lemppari koko sarjasta. Tämä on vaan niin minun värinen, ihanan hempeä ja hyvälaatuinen! Ainakin näissä Seppälän pienemmissä lakkapulloissa on todella kivat, jämäkät sudit, joilla on helppo lakata siististi ja kaikki kolme ovat myös vakuuttaneet kuivumisnopeudellaan. Uskon, että tulen ehdottomasti ostamaan näitä lisääkin, toivottavasti myös niitä isoja pulloja (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Seppälä, 19
-Yves Rocher, Transparent étincelant
-H&M, Dust & Diamonds
-Seche Vite
-kaksi erikokoista dotting toolia

Olettehan muuten huomanneet, että Citymarketista saa kahden Sally Hansen -tuotteen ostaja muistaakseni Maximum Growthin kaupan päälle? Siis tälläisen kynnenkasvattaja-aineen (: Itse en ostanut kun kynnet kasvaa tarpeeksi nopeasti muutenkin, mutta ehkä jotakuta teistä kiinnostaa.

Olenkin huomenna menossa ostoksille! Ehkä mukaan voisi tarttua joku pikku pörrölakka... <3

8 kommenttia:

 1. Tosi ihanat ja yksinkertaisennäköinen toteutus, varmaan pitänee tällaisia koittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Kokeile ihmeessä! Pienellä vaivalla tosi kivat ja näyttävät kynnet (:

   Poista
 2. Todella kivat! :) Entäpäs jo nämä mattaisi...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mattaus sopisi näihin kyllä tosi hyvin! (: Ajattelin sitä myös, mutta jätin kuitenkin kiiltäväksi tällä kertaa.

   Poista