tiistai 13. elokuuta 2013

Huudan kovaa

Onko tämä jadenvihreä Shout out loud joku juttu jota minä en tiedä? :D Tämänpäiväisen lakan lisäksi omistan nimittäin lähes täysin samanvärisen paidan, jossa lukee Shout out loud. Hieman hämmentävää. Paita on melko rock-henkinen, joten siitä innoittuneena tein nämä kynnetkin. Täytyy kyllä myöntää että olen näihin todella tyytyväinen ja aivan ihastunut! Kyllä kelpaa lähteä sinne kouluun huomenna.



Shout out loud

Shout out loud oli eilisen sittarireissun saalis ja maksoi kaksi euroa alelaarissa. Kyseessä on siis tumma jadenvihreä creme ilman mitään härpäkkeitä, melkoisen kiva! Levittyi vähän raidalliseksi, mutta cremeille tyypillisesti tasoittui ihan itsestään ja kuivui nopsasti. Olen yleisesti tykännyt Rimmelin lakoista, eikä tämä ole mikään poikkeus! Näiden normihintahan on tavarataloissa kaiketi siinä kuuden euron kieppeillä, mutta sittarissa nyt oli tosiaan muutama kappale alehintaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, Shout out loud
-Flormar, 313 (leimailuun)
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57
-tarroja
-fimoja
-strasseja
-strassikynä


Sittarin alelaarissa oli Mavalankin lakkoja kaksi euroa kappale, joten otin kaikki erilaiset värit :D Kumma kyllä, näitä kaikkia oli vain yksi kappale, mutta jo omistamiani tummanvihreitä sitten useampia. Noh, minun onneni että nämä löysin. Tuo Gold tosin vähän epäilyttää, sillä ei ainakaan kiekolla kovin kummoisesti peittänyt, mutta katsellaan...

Oikein mukavaa tiistai-illan jatkoa kaikille! (:

PS. Selina, mites olisi tälläiset kynnet sinulle reissuun? ;)

1 kommentti:

  1. Heitin sulle haasteen, http://kynsienvarikartta.blogspot.fi/2013/08/colours-of-rainbow-haaste-ja-hopinaa.html :)

    VastaaPoista