lauantai 24. elokuuta 2013

Pienet nallukat

Pohdin pitkään miten saisin jotain syksyisiä viboja nudelakkaani. Keksin sitten ratkaisuksi parittaa sen ruskeiden sävyjen kanssa ja lisätä ihania nallukkafimoja (: Syksyinen tunnelma on taattu! Ärsyttää vain, että tuo nallefimotanko oli sen verran jäykkä, että fimopalatkin jäivät jäykiksi kynnelle ja tarttuivat joka paikkaan. Lisäksi puolet on tippuneet jo poiskin ja jättäneet vaan rumia kraatereita kynsille. Kyllähän nämä oli ihanat sen päivän mitä kestivät, mutta taitaa olla tänä iltana uusien kynsien teko edessä.Depend 303

Tämä Dependin nude/vaaleanruskea lakka on ostettu vuosi sitten sairaspoissaolon aikaan ja vasta nyt se pääsee blogiin asti :D Ostelin silloin lakkoja, lakkailin ihan vain yksivärisesti oikeaan käteen ja laitoin lakan sitten Helmeriin odottelemaan. Tämä on oikeastaan kevätkokoelmalakka, mutta minusta sopii ehdottomasti paremmin syksyyn. Väriltään se on jotain toffeen ja nuden väliltä, olen sitä nudena ehkä enemmän kohdellut, ja se sisältää pientä hopeista shimmeriä. Kuivuu nopeasti ja pinta jää sellaiseksi kumimaisen mattaiseksi. Menee sarjaan ihan kiva, muttei mikään oma lemppari.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Depend, 303
-Rimmel, Lycra Pro, Posh Trash
-Gosh, Chocaholic
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-fimoja

18, 19 ja 25

Seppälässä oli ainakin tänään tarjous kaikista kynsilakoista: ota 3 maksa 2. En tiedä miten kauan tarjous kestää, mutta itse ainakin nappasin muutaman pikku lakan mukaani (: Aivan ihania, varsinkin tuo turkoosi helmiäinen on täydellinen rakkauslakka.

Poistin muuten viimeinkin sen inhottavan sanavahvistuksen tuolta kommenttiosiosta enkä ole saanut vielä yhtään roskapostia. Jee! (: Toivotaan nyt että tilanne pysyisi tälläisenä eikä mitään inhottavaa spämmiä meikälle enää tulisi. On tämä varmaan teillekkin kivempaa näin!

Ihanaa viikonloppua <3

10 kommenttia: