sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tyttösöpökimalletta

Hyökkäsin heti ensimmäisenä tämän eilen ostamani Seppälän soman lilan glitterunelman kimppuun! Suureksi pettymyksekseni tämä ei ollutkaan peittävä, kuten allaolevasta swatchista näkyy, joten laitoin alle samansävyistä cremelakkaa. Olen kyllä tykännyt tästä yhdistelmästä todella paljon (: Ainoa harmi on että lila glitter vähän hukkuu tuohon pohjalakkaan, mutta onhan nämä nyt siitä huolimatta melko söpöt.Seppälä 18

Swatchissa on lakkaa kolme kerrosta. Katselin tuota kiekkoa hetken aikaa ja totesin, että ei tuosta kyllä kovin nättiä pintaa kynsille saa. Lakassa on siis punertavanlila pohjaväri ja liloja ja turkooseja glitterhippuja. Näyttää pullossa tosi upealta, mutta efektilakkahan tämä siis on. Täytyy kokeilla joskus muidenkin värien päälle, lila pohjaväri ei ehkä sitten kuitenkaan tuo tätä parhaiten esille (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Wet n Wild, megalast, On a Trip
-Seppälä, 18
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassikynä

Asiaan liittyen: kai kaikki jo tietävät, että Wild&Mild poistuu Seppälöistä? Oma teoriani on, että haluavat saada tilat omille kynsilakoilleen :D Mutta jos vielä joku sävy mielessä koputtelee, nyt on ihan viimeiset hetket käydä hakemassa omansa pois. Wild&Mildia ainakin Joensuussa myy kyllä vielä Carlson, mutta muistaakseni valikoima on suppeampi.


Käytiin tänään aamusella torikirppiksellä ja yhden kynsilakan löysin! Oriflamen Burgundy lähti muikeaan euron hintaan :D Jee!

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille (:

10 kommenttia:

 1. Minä just muistelin, että Joensuun Carlsonin valikoima Wild&Mildeista ois aika iso ollu.. :D Mutta en mee vannomaan, kun oonkohan peräti kerran käyny siellä.

  Ihanat kynnet ja just sopivan tyttömäiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Ehkä minä sitten vaan muistan väärin. Ei tule ikinä tutkittua sitä osiota vaikka usein Carlsonilla käynkin :D

   Poista
  2. Carlsonilla on näitä paljon, mutta ei niitä uudemmissa pulloissa olevia :) Mattalakkoja ja väriä vaihtavia on vielä lisäksi.

   Poista
  3. Ooh väriä vaihtavia! Tahdon :D Miksi siis en ole tutkinut Carlsonin hyllyä tarkemmin, hyi minua.

   Poista