keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ompa omituista

Tästä manista en oikeasti osaa sanoa mitään. Minusta se on jotenkin outo. En oikein edes muista mistä sain tähän inspiraation :D Ei kyllä mitään parasta Ineä...Flormar 449

Ostin tämän Flormarin kevät/kesä(miksi?) kokoelman lakan hetken aikaa sitten Seppälän alelaarista ja vasta nyt tulin huomanneeksi, miten paljon se muistuttaa Tiia Vanhatapion Sangrea. Ihankuin minulla ei olisi niiden kahden lisäksi vielä tummanvioletteja lakkoja about miljoona... Huoh. Eikä burgundi taida edes olla tänä syksynä enää niin kuumaa kamaa? Kyseessä on kuitenkin ihan soma Flormarlaatuinen (=hyvä) helmiäismäinen lakka, jossa kimallusta mukana. Tätäkin saattaa kiirehtimällä jostain Seppälästä vielä erittäin halvalla löytää (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Flormar, 449
-Sabrinan Salat, sininen
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-dotting tool
-strasseja
-strassikynä

Silver

Kävin taas vähän raidaamassa Anttilan alelaaria. Meikkikasan lisäksi löytyi Max Factorilta pikkuinen tummanharmaa kimalluslakka. Kokeilin sitä jo kiekolle ja suorastaan huolestuin, kun peittävyys oli suunnilleen nolla. Rupesimpa sitten tarkastelemaan pulloa lähemmin ja sieltä löytyi vastaus: lakka on sarjaa nimeltä Max EFFECT. Eli siis jonkinmoinen värilakan päälle laitettava viritys! No mikäs siinä, eipä tuo maksanutkaan kuin kaksi euroa :D Ihan jees.

Kuva täältä. Linkissä myös swatchit lakoista!

Anttilassa käydessäni näin myös ensi kertaa tämän Sally Hansenin Fuzzy Coat -kokoelman. RAKASTUIN niiiiiin täysillä! Rakastan kaikkea pörröistä ja se, että nuo edes näyttävät pörröisiltä saa sydämeni pamppailemaan <3 Hinta oli vaan aika suolainen, jotain vähän päälle 12e per pullo, mutta tiedän että tästä kokoelmasta on ihan pakko saada edes joku! Oijoijoi niin kivoja <3 Onko kellään jo näitä? Ihastuiko joku muu? Olisi kiva kuulla teidän mielipiteenne (:

Kivaa viikonjatkoa kaikille! Flunssasta toipunut Ine suuntaa pian lenkkipoluille!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo-o. Ihan syötävän suloinen (: Samoin myös tuo ihana vaaleanpunainen. Ja tuo vihreä ja vaaleanpunainen yhdessä... <3

      Poista