lauantai 10. elokuuta 2013

Kola-appelsiinit

Läiskäisin sitten sitä hetki sitten ostamaani Max Factorin efektilakkaa murretun punaoranssin jellyn päälle ja tässä lopputulos. Tulipahan todettua että tuo lakka on ihan täyttä kuraa, levittyy todella epätasaisesti ja hankalasti. Ja onko tuo nyt sitten jonkun mielestä hienon näköinenkään? Koristeluista sentään tykkään (: Mutta joo, en ihmettele että tämä on laitettu alelaariin jonkun hölmön (eli minun) ostettavaksi. Todella huonoa tavaraa!Bright Melody

Tämä oranssi jellylakka on Seppälän alelaarista kaivettu. Ihan hauska, kunhan ei edes odota sitä peittävyyttä. Sävynä tämä on selvästi poltettu ja punaiseen menevä, syksyinen. Kyllä tämän sillä parilla eurolla voi kokoelmiinsa laittaa, mutta ei iske ainakaan itseeni kovin paljon. Menee siihen 'ihan kiva' -kategoriaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Wild&Mild, Bright Melody
-Max Factor, Max Effect, Silver
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassikynä

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille! (:

6 kommenttia:

 1. Vaikka tuo lakka ei oo levittyny kovinkaan nätisti, niin silti kynnet on musta onnistuneet ja älyttömän herkullisen näköset. :D Terveisin joku, jolla on jostain syystä valtava makeanhimo päällä eli kaikki vähänkään herkullisen näköinen.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Kiitos! Piristi mieltä. Ja olen itsekkin semmoinen namuhiiri että oksat pois, ymmärrän siis hyvin! :D

   Poista
 2. Aivan ihanat ja todella persoonalliset kynnet! Voisit mullekkin loihtia joku pvä jotkut kivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia neiti ^^ Todellakin teen, vaikka tänään! (:

   Poista
 3. moi:) ihanaia kynsiä ja ihana blogi!<3 Saanko kysyä, et millä ohjelmalla oot tehny ton bannerin? ja mikä fontti toi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Banneri on tehty ihan Photoshopilla ja fontti on nimeltään Kinkee, vähän muokkailtuna. Tämä fontti pitää ladata itse ja sen löytää täältä: http://www.dafont.com/kinkee.font (:

   Poista