sunnuntai 11. elokuuta 2013

Turkoosit kukkakynnet ja kaverille kans!

Tuli jotenkin hirveä himo laittaa tämän lakan kanssa valkoisia kukkatarroja! Valitsin vain kivoimmat ja länttäsin menemään. Melko hulppeat tuli (:
Tämä lakka oli kyllä semmoinen kameleontti, etten meinannut kiekolta sitä edes löytää :D Tämä nimittäin onkin mattalakka, joka kuivuu tummemmaksi ja vähän sinisemmäksi kuin pullossa. Kynsillä mattapinta on jotenkin oudon kumimainen, vaikka kiekolla näyttää ihan normaalilta. Voi johtua myös siitä, että lakkakerroksista tuli ikävän paksuja. Laitoin tällä kertaa kuitenkin kirkkaan päälyslakan tarrojen takia ja lopputulos on kyllä ihan kivannäköinen! Voi kumpa olisi näyttänyt kynsillä yhtä ihanalta ja kimaltelevalta kuin kiekolla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Depend, 255
-Seche Vite
-tarroja

Eilen pidettiin ystäväni Selinan kanssa leffailta ja sen yhteydessä laitettiin sitten neidille kynnet (: Selina itse valitsi lakan ja fimot ja loput taiteilin sitten minä. Mielestäni kyllä onnistuin ihan hyvin ja asiakaskin tuntui tykkäävän!Hui, minulla alkaa ensi viikolla jo koulu o: Niin se vaan kesä meni. Vähän (tai siis oikeasti ihan tosissaan) masentaa, sillä koulunkäynti ei kiinnosta tällä hetkellä yhtään. Onneksi käyntiin lähtee viimeinen vuosi!

Kivaa viikonalkua kaikille (:

10 kommenttia:

 1. Nuo sun kynnet on hienot! En yleensä ole mikään sinisen ystävä, mutta kukat varmaan tekee sen, ettei ole liikaa sinistä :)

  Tästä kynsiblogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mukavaa että onnistuin niin hyvin että ei-sinisen-ystäväkin tykkää :D Ja kiitos linkistä myös, uudet kynsiblogit on aina kivoja (:

   Poista
 2. Hienot kynnet oot tehny, erityisesti tykkään noista sinisistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia (: On tosiaan melko kivanvärinen lakka.

   Poista
 3. Hienot! Varsinki noi siniset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^^ Tuntuvat olleen onnistuneet.

   Poista
 4. Kivan väriset nuo siniset! Itse saattaisin luokitella tuon sinisen sijaan turkoosiksikin, lienenkö värisokea, vai huijaako näyttö. :D Kukat sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä ne ainakin livenä on melko turkoosit, yritin kyllä kovasti värejä säätää mutta oli ihan mahdoton saada oikeaa sävyä esiin. Kiva kuitenkin kuulla että miellyttää! (:

   Poista
 5. Kiitos vielä kerran näistä kynsistä! <3 Ovat pysyneet uskomattoman hyvin parista työpvästä huolimatta, kaikki fimotkin vielä paikoillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! (: Kyllä fimotkin pysyy pitkään kunhan on tarpeeksi ohuita ja hyvin kiinnitetty. Kiva kuitenkin kuulla että tuli kestävät kynnet! :D

   Poista