maanantai 5. elokuuta 2013

Geometristä glitteriä

Nämä kynnet olivat vähän sellaiset, että design syntyi sitä mukaa kun näitä tein :D Pää oli ihan tyhjä! Ensialkuun oli tarkoitus laittaa vain yksi (ruma) leima nimettömiin, mutta jotenkin sitten sain yhtäkkiä idean tuohon nykyiseen nimettömän koristeluun. Sitten mieleen tuli että voisihan sitä glitteriä laittaa yhdenmukaisuuden nimissä muihinkin sormiin. Kun tämä oli tehty, kynnet näyttivät vähän eriparilta ja melko ankeilta ihanasta kimalluksesta huolimatta. Lisäsin yhdenmukaisuutta entisestään ja laitoin pari ralliraitaa per kynsi. Ja kas kummaa, manista olikin tullut huomaamatta tosi kiva! Olen tykännyt näistä ihan kympillä. Minusta tämä ei kuitenkaan toimisi ilman erilaista nimetöntä, vaan näyttäisi vaan vähän tylsältä. Glitteristä olisin halunnut vähän paremmin kynsille liukuvan, mutta nyt vaan kävi näin. Menkööt!



Looks Great on You

Pohdin pitkään että onko tämä lakka ruskea vai oranssi. Mies sanoi miehen värisilmällään että ruskea ja sellaisena minä nyt sitä olen kohdellut. Väri on kuitenkin tarkemmin sellainen tumma ruosteenpunainen/maanläheinen ja poltettu oranssi/vaalean nahan värinen, miksi sitä nyt haluaa ajatella. Tämähän on niin selvää syyskamaa, mutta näköjään kirkkailla koristeluilla siitä saa kesäisemmänkin. Koostumukseltaanhan tämä on H&M:n tuttuja cremejä, mutta levittyvyydestä en mene sanomaan mitään varmaa kun aluslakkatutkimukset on vielä kesken. Tyydyn vaan toteamaan että ongelmia oli (: Kuivuu kuitenkin suht nopeasti. Omani löysin vastikään H&M:n alelaarista eurolla, joten ehkä näitä vielä jostain löytyy, mikäli joku siellä lämpeni sävylle.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-H&M, Looks Great on You
-Sally Hansen, Gem Crush, Blingtastic
-Golden Rose, Nail Art, 126
-Seche Vite

Ihanaa viikonalkua kaikille! (:

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva lakkaus ja tuo nimettömän erilaisuus on just hyvä juttu. :) Mä väittäisin myös tuota lakkaa enemmän oranssiks, vaikka siinä selkeästi on sitä ruskeaakin sävyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin (: Vertailin tuota toiseen ostamaani lakkaan, joka on myös murrettu oranssi. Tämä oli selkeästi ruskeampi joten päädyin sitten kutsumaan sitä ruskeaksi :D Välillä kyllä arveluttaa edelleen...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo! Tosi hyvä adjektiivi :D Ihan täydellinen! Ei tullut itsellä mieleenkään. Kiitos!

      Poista