perjantai 16. elokuuta 2013

Heimoa, seiloria vai kreikkaa?

Tarkoitus oli lähteä tekemään astetta blingimmät heimokynnet, mutta loppuen lopuksi en nyt enää tiedäkkään mikä otsikossa mainituista kolmesta teemasta kuvaisi näitä parhaiten. Todella kivat joka tapauksessa! Olen ihan ihastunut tähän väriyhdistelmään ja strassit on jotenkin oikein edukseen (:Trinidad

Mavalan Trinidad on oikeasti astetta tummempi kuin pullossa. Kynsillä tämä on ihan selkeästi tummansininen, mutta pullossa kivan keskisininen. Vähän harmittaa kun noita tummansinisiä minulla on ihan joka sormelle, mutta kaipa yksi kiiltävä creme mahtuu mukaan. Oikeastaan tästä ei ole mitään sen kummempaa sanottavaa, ihan perus Mavalalaatuinen lakka :D Syyssävyjä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Mavala, Trinidad
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä


Kävin eilen pikku kosmetiikkaostoksilla paikallisen Carlsonin alelaarilla (: Trindin yleensä melko hintavia lakkoja löytyi pari euroa kappale ja valitsinkin pari kiinnostavinta väriä. Ehkä myöhemmin käyn noukkimassa myös pari jäljelle jäänyttä sävyä... Lisäksi Delia Artin sööttejä nail art -lakkoja oli tarjolla 1,50/kappale! Vain peruspunaisen jätin laariin. Ah onnea <3

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! (:

8 kommenttia:

 1. Todella nätti yhdistelmä, oranssi ja sininen sopivat tosi hyvin yhteen :)
  Tuo Mavala on nätin värinen.
  Tuo Trindin vihreä lakka näyttää kauniilta! Todella kivoja ostoksia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja oranssi näyttää kyllä aina tosi hyvältä (: Tuo vihreä on ainakin kiekolla vielä upeampi kuin pullossa. Kiitoksia kovasti!

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :) Ja kivoja ostoksia!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä mulle tulee ainakin noista kynsistä heimot mieleen. :D Tosi kivat ja onnistuneet. Nuo Trindin lakat näyttää myös kivoilta, ootan innolla kuvia niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että olen onnistunut heimoteemassa! :D Ehdin jo vähän epäillä. Trindeistä tulossa kuvia ensi viikolla! (:

   Poista