lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ine joutuu terveystauolle!

Näin huonosti on käynyt nyt ): Olen tässä nyt tällä viikolla kärsinyt kynsi- ja sormenpääongelmista joista olenkin kertonut. Tänään on tapahtunut käänne pahempaan ja sormenpäihin, kynsien alle ja kynsien reunoihin on alkanut ilmestyä pienenpientä vesikelloa. Vesikellot sormissa eivät taatusti ole hyvä juttu, joten surukseni jouduin tekemään päätöksen jättää kynsien laitto hetkeksi. Päätöksen myötä myös blogi jää määrittelemättömän pituiselle tauolle, kunnes kätöset alkavat näyttää parantumisen merkkejä.

Haha, kuulostaapas viralliselta ja pelottavalta :D "Määrittelemättömän pituinen tauko" ei tarkoita että nähdään puolen vuoden päästä, vaan ajattelin tässä esimerkiksi viikon verran nyt hoitaa näitä kynsipoloisia lakattomuudella, poistoaineettomuudella ja parantavalla rasvalla ja katsella mitä tapahtuu. Lääkäriinhän meikätyttöä ei saa kun pää kainalossa, joten omahoidolla mennään. Uskon että ongelman lähde on loppuen lopuksi kynsilakanpoistoaine. Käytän Xtra-merkkistä, joka on aika tujua ja jokapäiväinen käyttö on ilmeisesti saanut sormenpäiden ihon ärtymään. Täytyypä miettiä myös kynsilakanpoistoainemerkin vaihtamista.

Täytyy sanoa että tulee melkoista tuskaa olemaan ): Niin kovasti haluaisin lakkailla ja tehdä koristeluja, mutta terveyden kohdalla tulee kyllä raja vastaan. Täytyy hoitaa vieroitusoireita sitten teidän lukijoiden ihanilla kynsituotoksilla! Edelleen vastailen kommentteihin kyllä innolla ja saatan satunnaista tilannepäivitystä tulla välillä tekemään, mutta kynsiä ei nyt ainakaan viikkoon nähdä, katsotaan sitten mihin suuntaan tilanne on kehittynyt ja pääsenkö taas hommiin. Kysymys kuuluu, mitä ihmettä teen viikon ajan jos en kynsiä voi väsäillä :D

PS. Minulla on tiistaina syntymäpäivä ja silloin aion kyllä laittaa edes yksiväriset lakat vaikka mikä olisi. Taidan tulla myös esittelemään ihanan synttärilahjani. Nähdään sitten silloin! (: Oikein kivaa viikonloppua kaikille lukijoille ja pysytelkäähän te terveinä!

28 kommenttia:

  1. voi ei :( toivottavasti sormesi paranevat pian ja pääset taas lakkailee kynsiäsi :)

    VastaaPoista
  2. Parantumisia! X-tran kynsilakanpoistoaine on kyllä aika vahvaa myrkkyä ja päivittäinen kynsilakanpoistoaineen käyttö ei taida olla herkkua kynsille.. Oletko kokeillut Dependin vihreää lakanpoistoainetta? Tuntuu ainakin musta melko hellävaraiselta..

    Anna hellää hoivaa kynsille nyt sairaslomalla, että paranevat ja kestävät taas lakkailua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin ennen Dependin vihreää mutta turhauduin kun se oli vähän liiankin hellävarainen ja hidas (: On minulla Dependin sinistä tällä hetkellä mutta olen vaan silti käyttänyt tuota Xtraa. Täytyy jättää Xtran käyttö vaan tosi hankaliin tapauksiin :D

      Kovasti ainakin yritän hoivailla, toivottavasti tehoaa! (:

      Poista
  3. Käys muuten lukemassa Nailicious blogista saman tapaisista oireista... ei taida olla iha leikin asia nuo oireet. Tässä linkki sinne: http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/12/rakennekynnet-ja-allergia.html
    Vaikkakin nuo allergia jutut tuolla kysesiellä blogilla ovat geelikynsistä, niin oireet ja nuo rakkulat kuulostava niii-in samoilta. Ja ethän mitään menetekkään vaikka lukiistkin tuon postauksen.
    Toivon niin kaikella sydämelläni ettei olisi kyseessä mikään allergia ja sormesi paranevat mahdollisimman pian, sulla on niin hienoja kynsi ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin Maryahin kamppailun tuon allergian kanssa, mutta lueskelen tuon postauksen vielä nyt omakohtaisen kokemuksen näkökulmasta (: Allergiaan en ainakaan vielä suostu uskomaan, sillä en ole koskaan eläessäni ollut allerginen millekkään. Tokihan aina voi tulla se ensimmäinen kerta, mutta tällä hetkellä näyttää todennäköisemmältä vahvan asetonillisen kynsilakanpoistoaineen ylikäyttö ja siitä johtuva ihoärsytys.

      Kiitos kovasti kannustuksesta, toivokaamme siis parasta! (:

      Poista
  4. Voi ei :( Toivottavasti saat sormet kuntoon, voin vaan kuvitella miltä musta itsestä tuntuisi sama tilanne, jos joutusin hylkäämään lakkausjutut...

    Mut joo, hoida sormet taas kuntoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tosiaankaan kiva tilanne jättää rakas harrastus, mutta terveydellä ei sovi leikkiä. Hyvin yritän hoitaa, toivotaan että tepsii! (:

      Poista
  5. Toivottavasti lakkaustauko auttaa! Mä oon ollut tyytyväinen Lidlin kynsilakanpoistoaineeseen, siihen asetonittomaan versioon. Vaikuttaa suht hellävaraiselta iholle ja kynsille, mutta poistaa silti lakat tehokkaasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy suunnata Lidliin (: Toivotaan parasta!

      Poista
  6. Voi ei :( Bloggeriin tulee kyllä hiljaista ilman sun postauksia ! Toivottavasti sormiraukat paranee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, yritän parannella että bloggeriisi tulisi taas eloisaa :D Kiitoksia kovasti sormiraukkojen puolesta!

      Poista
  7. No voi höh!! Toivottavasti sormet paranevat pian postauksesi on aina niin kivoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristyksestä (: Samaa toivon itsekkin.

      Poista
  8. Voi kurjuus! Tosi harmillista :( Toivon sulle pikaista paranemista ja paluuta lakkailujen pariin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, harmittaa itseänikin. Kiitos paljon, eiköhän tämä tästä (:

      Poista
  9. Hui sentään, aika omituista miten noin on päässyt käymään :/ toivottavati paranee pian kätöset kuntoon <3 Ja jos oikein ikävä tulee kynsienlaittoa niin saat toki vaikka mulle väsätä jotkut kivat kynnet tulevalla viikolla ;) ja oikein paljon synntärionnea jo näin etukäteen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh ): Tää on ihan surkeeta kun joudun eroon rakkaista kynsihommistani. Ja tottakai tehdään sulle kynnet ihan millon vaan! Voisi kieltämättä helpottaa kynsi-ikävää :D Voin kuule paljastaa että nyt ois niin ihania vastasaapuneita hologrammilakkoja tarjolla että ihan syyhyttäis päästä kokeilemaan... ;) Ja kiitos onnitteluista <3

      Poista
    2. Ps. oletkos menossa huomenna eli su Areenalle suurkirppikselle? :D

      Poista
  10. Voi että se olis mukavaa :) en oo kuullutkaan moisesta kirppiksestä :O olis ollut kyllä mukava käydä siel! kävitkö itse? :)

    VastaaPoista
  11. Voi voi:(. Toivottavasti paranevat pian!

    VastaaPoista
  12. Auts. Jos on yhtään samanlaisia vesikelloja ja rakkuloita kun itsellä on aina tietyin väliajoin niin ne on todella ilkeitä. :/ Kutiaa ja sattuu niin maan perkuleesti. Toivottavasti sulla paranee nopeasti pois eikä tulisi enää takaisin! Itse en ole keksinyt vielä syytä mistä ne minulle tulee ja millä ne saisi lopettamaan aina sen uudelleen tulemisen.

    Hyvää huomista syntymäpäivää sinulle.!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Omani eivät niinkään kipeitä ole, mutta kutisivat kyllä ennen kun iho meni pahaksi. Itsekkin toivon että eivät enää ilmestyisi tämän jälkeen :D Googletellessani joku puhui myös jotain kroonisuudesta ja stressireaktiosta, olisikohan sinulla sitten jompikumpi noista? (:

      Poista
  13. Hyvää syntymäpäivää! :))

    VastaaPoista
  14. Sormille pikaista paranemista.. Itse lutraan kanssa ahkerasti, en ehkä ihan päivittäin mutta joka toinen tai kolmas, tuolla Xtralla kun on tehokas... Kuivattaa jo muutenkin kuivaa ihoa ikävästi, mutta ei noin pahaksi ole vielä päässyt... Täytyypä hieman himmailla....

    Ja Oikein Hyvää Syntymäpäivää...

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti kannustuksesta (: Ehdottomasti kannattaa rajoittaa tuota Xtran käyttöä, on nimittäin vahvinta lakanpoistoainetta jota itse ainakin olen kokeillut ja siksi olen sitä käyttänytkin. Tästä lähtien jätän sen kyllä erikoisvaikeisiin tapauksiin (:

      Poista