torstai 17. toukokuuta 2012

Avaruusajan kynnet

Näistä tulee ihan mieleen ne semmoiset pienet, pyörivät diskopallovalot! :D Olisin oikeasti halunnut tummansinistä, keltaista ja punaista, mutta keltaiset ja punaiset strassit ovat loppu. Täytyi siis keksiä uusi väriyhdistelmä ja nappiin kyllä meni (: Yritin vähän tuommoista vinomanin tyyppistä ratkaisua myös eikä sekään pahalta näytä. Tosi näyttävät kynnet kyllä!Pohjalla hopeaista shimmerlakkaa, koristeena strasseja.

Celeb City - nro 459

Tämäpä hopealakka oli suhteellisen jännä tuttavuus. Tämä oli tavallaan vähän rakeinen, semmoinen glitterimäinenkin jotenkin, en oikein osaa selittää :D Mutta ensimmäisestä kerroksesta näkyi kuitenkin läpi, toinen teki vasta peittävän pinnan. Upea väri, ei voi muuta sanoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Sally Hansen, Xtreme wear, 220 Celeb City
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Olen niiiiiiiiin rakastunut tuohon strassikynään! Elämä helpottui kertaheitolla kun strassien poimiminen sujuu kun tanssi! Hintaakin oli surkeat pari euroa, ah mikä onni ja autuus <3 Kynä vaan tosiaan tuli teroittamattomana enkä pitkän etsinnänkään jälkeen löytänyt kynänteroitinta :D Meikätyttö ei jäänyt nyyhkimään vaan otin puukon kauniiseen kätöseen ja vuolin kynän teräväksi. Hyvin toimi sekin ratkaisu ja olin kyllä aika ylpeä lopputuloksesta. Ja ostoslistalle meni sitten yksi teroitin...

14 kommenttia:

 1. oi nää on jännät! :) Kivat ! :) sulle on haaste mun blogissa: http://my-little-addictions.blogspot.com/2012/05/11-faktaa-minusta.html

  VastaaPoista
 2. Kuinka hyvin noin iso strassikasa pysyy kyydissä?:D Hienot on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pysyy! (: Upotan ne kuitenkin aina myös pohjalakkaan liimaavan lakan lisäksi. Koskaan ei kyllä strasseja minulta irtoile. Ja kiitoksia! (:

   Poista
 3. Voi miten ihanat! <3
  Mä oon tähän asti pärjännyt ihan hienosti strassien kanssa kastelemalla hammastikun pään vedellä (eli tunkenut sen suuhuni :D) ja sillä poiminut niitä strasseja. Kerran kuitenkin tökkäsin sen tikun ensin vahingossa Secheen ja siitä takasin suuhun ja vähän tuntu häijyltä :/ Täytyy miettiä tota strassikynää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Hyijyijyijyijyi maistoit Secheä :DDDD Yh. Toivottavasti ei ollut kovin myrkyllistä. Pari euroa tuosta kynästä ei kyllä todellakaan ole juuri mitään, jonkun tilauksen jatkeeksi vaan! (:

   Poista
 4. Ompa tosi hauskan näköiset! Hyvät väriyhdistelmät olet kyllä löytänyt! Kiva idea myös tuo vinomani strasseilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Minustakin tämä väriyhdistelmä on tosi hauska ja ehkä myös vähän myrkyllisen näköinen... Vinomanikin jokseenkin onnistui (:

   Poista
 5. Joo siis itsekin olen haaveillut tuosta strassikynästä, mm. näin viime yönä unta että lakkailin kynsiä ja täytin kynnet strasseilla kun olin juuri saanut strassikynän. Ei toki huomaa että on ollut samat kynnet kohta 2 viikkoa. :D Joka tapauksessa, tuo lakka on aivan ihana, joulusta asti minun lakkalaatikossa majaillut muttei kertaakaan ole päässyt kynsille. Olen miettinyt että mitenhän sillä sujuisi leimailu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha :D Jos strassikynästä alkaa jo nähdä untakin niin kyllä se sitten on varmaan hankittava! Koostumuksensa perusteella veikkaisin ettei oikein välttämättä leimailussa toimi >: En ole toki kokeillut mutta lakka oli kuitenkin sen verran rakeista ja tavallaan hilemäistä eikä kiinteää lakkaa kuten cremet. Kokeillahan toki aina voi :D

   Poista