torstai 3. toukokuuta 2012

Tyttömäiset kynnet ei-tyttömäisin värein

Pitkä mutta kuvaava otsikko! Jos miettii tyttömäisyyttä niin kyllähän siihen kuuluu rusetit ja timangit, mutta ei todellakaan harmaa tai halkeilu :D Päätin sitten vähän rikkoa perinteitä ja tehdä nämä supersöpöt kynnet harmaalle pohjalle sinisin sävyin. Ihanat! Tykkään niin paljon (: Kummasti tekee ihmeitä kynsi-inspiraatiollekkin kun välillä saa aikaan jotkut todella mahtavat kynnet joista on oikein innoissaan. Jaksaa taas kahlata läpi niitä epäonnistuneita ja vaatimattomampia teoksia.Pohjalla siniharmaata cremelakkaa, koristeena vaaleansinistä crackelakkaa, kirkkaita strasseja ja rusettifimot.

Delia 67 - nro 386

Olen jälleen kerran hyvin hyvin vihainen sille tuholaiselle, joka on tätäkin ihanaa Deliapulloani kaupassa sorkkinut. Se, että lakkapullon avaamiseen tarvitaan työkaluja ja nahkatakkia ei todellakaan ole hyväksyttävää sitten mitenkään! Pullon auettua suu ja sen kierteet olivat ihan yltä päältä lakassa, ei ihme ettei oikein lähtenyt irtoamaan. Huoh. Itse lakkahan on tosi kiva, pienenpientä hopeaista shimmeriäkin on tässä seassa. Laatu tuttua Deliaa eli markettien aatelia (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Delia No 1, 67
-Isadora, Graffiti Nail Top, 808 Blue Burner
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja

Ihanat kynnet joissa viihdyn <3 Mikäs sen parempaa (:

8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) Tosi nätit!

  http://fanny1991blog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Todella nätit kynnet, tykkään...

  Itseäni harmittaa, kun on suht nysä kynnet ja omistan pari Deliaa, joita sinä hehkutat, mutta minä vaan en saa asettumaan kynnelle... en ollenkaan... :(
  Värit olisi niin herkulliset ja haluaisin onnistua, mutta ei, meistä ei ole kavereiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: No mikäs Deliassa tökkii? Käytätkö aluslakkaa? Aluslakka voi vaikuttaa aika paljonkin levittyvyyteen. Varsinkin jos käytät aluslakkana jotain sellaista joka ei varsinaisesti aluslakka ole, voi se kyllä vaikeuttaa asiaa. Minulla kyllä Deliat toimii kuin unelma.

   Jos lakka näyttää pullossa yhtään oudolta niin kannattaa vähän ravistella että ainekset taas sekoittuvat. Jospa sekin vähän auttaisi (:

   Poista