maanantai 14. toukokuuta 2012

Ornamenttikynnet

Vihoviimeisenä punaisuuslinjalla oli sitten ihan kunnon kirkkaanpunainen. Koska on kevät, yritin pitkään miettiä miten saisin tämmöisestä punaisesta vähemmän tunkkaisen ja raikkaamman. No en sitten keksinyt kyllä yhtään mitään :D Mikään kirkas ja pastellinen ei oikein tämän kanssa käy, joten tyydyin sitten kultaisiin koristeisiin ja kukkasiin. Kiekurat olen taiteillut ihan omasta päästäni ja täytyy myöntää että olen aika ylpeä, yleensä en oikein mitään sattumanvaraisia kuvioita osaa tehdä. Sääli että salaman kanssa tuo nail art -lakka näyttää todella haalealta, livenä sen erottaa ihan selkeästi pohjasta.



Pohjalla punaista kimalluslakkaa, koristeena nail art -lakalla tehtyjä kiekuroita, hologrammikukkia, mikrohelmiä ja isot askartelustrassit.

KoneHelsinki U14 - nro 430

Tämä lakka todellakin kimaltelee! Pullossa erottuu selkeästi että kimallus on kullanväristä, mutta kynnellä se sulautuu lakkaan niin hyvin, ettei mistään kultaisesta ole pienintäkään jälkeä. Tosi nätti ja ihana auringonpaistelakka, mutta ei peittävä. Peittävyys on kyllä minusta ehdottomasti Flormarin suurin ongelma, saisivat tehdä asialle jotakin!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Flormar, Miracle Colors, U14
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-askartelustrasseja
-hologrammikoristeita
-mikrohelmiä

Minulla alkaakin sitten pelileskiajat kun tuo Diablo III julkaistaan yhdeltä yöllä Suomen aikaa. Kyseessä on siis nettipeli jota tuo mieheke odottelee kun kuuta nousevaa. Tiedossa siis paljon laatuaikaa vain itseni kesken! Pelaan pelejä tosin itsekkin, mutta juuri tämä nimenomainen peli ei kyllä kiinnosta yhtään. Voi tätä nykynaisen elämää :D Vertaistukea saa jakaa!

6 kommenttia:

  1. vertaistukea!! onneks mun poikaystävä ei tuosta pelistä ole kiinnostunut, mutta kaikenmaailman muista jutuista kyllä :D pari päivää sitten just tuli postista uus peli jota hän on rehellisesti pelannut 24/7. aika rasittavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha :D Sama juttu meillä aina kun uusi peli kolahtaa postiluukusta! Onneksi se huuma ei kestä kun maks pari viikkoa ja sitten taas alkaa normaali elämä. Nettipelissä se voi tosin olla pitempikin aika, saa nähdä miten käy :D Noh, meikähän onkin töissä koko kesän että on se hyvä että toisella on jotain tekemistä sillä aikaa. Ihanaa etten ole yksin tämän asian kanssa! :D

      Poista
  2. Mullakaa ei oo tuo kyseinen peli miehen mielenkiinnon kohteena, mutta senki eestä sitte pelataa sen nimistä peliä ku league of legends (liekö kirjotin oikee?:D) Herra vaa pellaa monta tuntia putkee ja huutaa "millo ruoka o valamista?" Kyllä naisella o kestämistä nuisa miehisä :P
    Onneksi ei kuitenkaa joka päivä pellaa useita tunteja, sillo en kyllä kestäs vaa ukko lentäs pellolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Aika karu meininki kyllä. Ois kyllä äärettömän ärsyttävää jos normaali elämä hukkuis siihen pelaamiseen, onneksi ei meilläkään ole semmosta (: Voimia! :D

      Poista
  3. Meillä se menee niin että minä en saa ottaa ohjainta käteen.
    :D pelasin Alan Wake:n läpi vissiin parissa viikossa joka päivä pelaten mut ei meillä telkkaria katsellut kukaan ja siinä meni muuten melkein kaikki yötkin.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    Olipas muuten punaiset kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDD Haha! Tosi hyvään peliin kyllä iskee semmoinen addiktio että oksat pois! Me pelattiin yhdessä Bayonetta yhteen viikonloppuun kun oikein innostuttiin :DD Että kyllä sitä tytötkin osaa!

      Joo, hyvin punaiset kynnet. Oikein klassiset (:

      Poista