lauantai 19. toukokuuta 2012

Ei loksahtaneet palaset paikoilleen

Tämä mani on niiiiin pielessä kun olla voi. Nuo mustat läiskät piti olla palapelin paloja, mutta niistä tuli liian suuria ja epämääräisen muotoisia ): Varsinkin noissa aukkokohdissa epäonnistuin pahasti eikä liisteröitynyt musta nail art -lakka auta yhtään asiaa. Halusin myös tehdä keltaisella glitterillä liukuvärjäyksen, eli enemmän glitteriä kärjissä ja vähenee tyveä kohti, mutta päälyslakka söi värin tuosta glitteristä ja nyt sitä tuskin edes näkyy. Yhyy! Ajattelin että olisin voinut pelastaa kynnet tekemällä noista mustista paloista kokonaisia mustia pintoja, mutta annoin sitten olla. Ehkä joku katsoo että ompas tässä hienoja epämääräisiä, graafisia kuvioita.Pohjalla oranssia frostlakkaa, koristeena irtoglitteriä ja nail art -lakalla ja dotting toolilla tehdyt palakuviot.

Crushed - nro 457

Tämä Crushed ei sitten laadultaan yltänytkään edellisten joukkoon, tämä ei nimittäin peitä. Jotenkin oudolla tavalla luulen sen kuitenkin olevan lakan tarkoitus, en tosin tiedä miksi kukaan kynsilakkavalmistaja haluaa tehdä ei-peittäviä lakkoja. Tosin jokunen vuosi sitten luin jostain tyttöjenlehdestä miten läpikuultavat lakat ovat supertrendikkäitä... Öh joo. Kelpo lakka muuten, ihana kesäväri!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Sally Hansen, Xtreme wear, 290 Crushed
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Flormar, 313
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-suti glitterille
-dotting tool

Kiitos myös Sunshine makes me smile -blogin Tarulle haasteesta! Tilapäisen haasteyliannostusolon johdosta en nyt haastetta kuitenkaan toteuta (: Pahoitteluni.

2 kommenttia:

 1. Nätti väri tuo punainen, vaikka noi mustat kuviot vähän epäonnistuvatkin! Mutta silti yleensä sulla on aivan ihania manikyyrejä! <3
  vain-taivas-rajana.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taitaa näyttää kuvissa aika punaiselta vaikka onkin punaoranssi (: Kiitoksia kovasti kauniista sanoista! (:

   Poista