sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Laiskaa grafiikkaa

Moni lukija on varmaankin huomannut, että kirkkaat värit saavat minussa aikaan vastustamattoman halun tehdä graafisia muotoja ja pintoja kynsiin! Niin nytkin. Tänään oli shoppailupäivä, joten väsähdin tässä illalla enkä millään jaksanut ruveta väsäämään mitään monimutkaista. Nämäkin kynnet olisi voinut tehdä niin paljon siistimmin, muttakun väsytti. Kuviot on sudittu siis ihan vaan vapaalla kädellä ja lakan omalla siveltimellä :DPohjalla punaista cremelakkaa, koristeena ruskealla lakalla tehtyjä kuvioita.

Delia 62, nro 404

Tämä on sitten Delian versio neonpunaisesta, jellymäisestä lakasta. Kuten kuvasta näkyy, todella samanlainen Lumenen punaisen kanssa. Onneksi Deliaa on niin pieni pullo, että kuluu äkkiä loppuun jos aktiivisesti käyttäisi. Tämä lakka ei kyllä ole peittävä, kuvissa kolme kerrosta ja kyllä tuolta vähän kärkien kuulto näkyy alta. Tosi ihana, minä niin tykkään kirkkaista väreistä (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Delia No 1, 62
-Gosh, 542 Chocaholic
-Seche Vite

Miten voikin shoppailu väsyttää näin paljon vaikka se onkin niin kivaa? :D Terveisin Ine jolla on nyt viisi uutta käsilaukkua.

4 kommenttia:

 1. Naisella ei ole ikinä liikaa käsilaukkuja ;)
  Makeet kynnet ompi myös! (:

  VastaaPoista
 2. Hauskat kynnet:) Tiedätkö sen Pacman-ukkelin joka syö pelissä palloja? Mulla tulee jotenkin nuista kynsistä etäisesti se mieleen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha :D Joo kyllähän minä Pacmanin tiedän! Kyllä tuota voisi vähän tosiaan Pacmaniksi ja palloiksi ajatella :D Kiitos!

   Poista