sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kehäkukkia

No ei nyt ihan nimenomaisesti kehäkukkia mutta kuitenkin on se kehä ja sitten niitä kukkia... Hekoheko. Tänään sitten vuorossa jo ihan selkeästi punainen lakka, en tiedä miten hyvin kuvista välittyy, mutta kyllä tämä silti vähän pinkkiin vivahtaa. Pitkästä aikaa myös mikrohelmiä (: Ärsyttää vähän että tuo koristeiden alue näyttää todella epäsiistiltä, jouduin laittamaan kaksi kerrosta päälyslakkaa jotta saisin pintaa vähän tasaisemmaksi. Koristeiden kiinnittämiseen käytetty lakka näkyy todella ikävästi tästä lakkatyypistä, nyyh.Pohjalla punaista helmiäislakkaa, koristeena kukkatarroja ja mikrohelmiä.

KoneHelsinki 378 - nro 428

Miten aina onnistun laittamaan lähes samanlaiset lakat kiekolle vierekkäin? :D Tuo viereinen on siis Mavalan Mango Orange ja on tosiaan vähän keltapohjaisempi eli siis oranssiin vivahtava, tämä Flormarin versio taas kylmempi ja pinkkiin suuntautuva. Tosi ihana, semmoinen helmiäislakalle tyypillinen metallimainen pintakin tässä lakassa on, ei vaan nyt kunnolla kuvissa näy. Kuivumisnopeus oli tällä kyllä huippuluokkaa, pisteet siitä, mutta myöskin helmiäisille tyypillisesti ei kovin peittävää laatua.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend 079 Protective base coat
-Flormar, 378
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-mikrohelmiä

Minä olen taas kipeänä ): Koko kevään kestänyt stressi loppui ja samalla sitten iski flunssa. Todella kamala olo välillä, olen lääkinnyt itseäni jäätelöllä :D Helpottaa kuumaa ja tukalaa oloa päässä ainakin hetken. Noh, tunnollinen oppilas ja työntekijä kun olen, niin tietenkin sairastan näin ainoalla kesälomaviikollani... Voi tätä minun tuuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti