maanantai 28. toukokuuta 2012

Terveystauko vol 2

Näytin parisen päivää sitten kuvaa omituisesta smile linestäni ja nyt toinen pikkurilli alkoi näyttää samanlaisia vetäytymisongelmia. Tilanne on edennyt tosi nopeasti, vielä eilen siinä ei näkynyt mitään! Tutkiskelin asiaa ja jossain luki että kynsilakka ja sen poistoaine voivat aiheuttaa tämmöisiä oireita, joteeeen... Ei auta kun pitää taukoa taas ja katsella miten homma alkaa rullaamaan. Voisin ihan oikeasti alkaa kynsitaiteen sijasta pitää blogia kynsisairauksista :D

Voi olla, että kynnet ovat olleet herkillä sen allergisen reaktion takia ja siksi tämmöistä (: Mutta parempi pelata varman päälle ja katsella vähän tilannetta ilman lakkaa. Terveys tulee tottakai ykkösenä, vaikka kuinka rakkaan harrastuksen menettäminen masentaa. Viikonloppuna on kuitenkin pikkusiskon lakkiaiset joihin aion kynnet lakata, joten en kokonaan aio blogia jäihin laittaa. Kerron lisää myöhemmin kunhan selviää mihin suuntaan homma alkaa kehittyä (:

Ei muuta kun nähdään taas ja tehkäähän te oikein hienoja kynsiä minunkin puolestani! :D

14 kommenttia:

 1. No voi räkä :/ Mulla on kanssa joku allergia tullut sormiin,mutta mulla ei ollut edes kynsiä tai lakkaa kun sain sen.Olin ollut jo muutaman päivän ilman. Raapasin sormeni puupaneliin ja siittä se lähti. Kaikki on sitä mieltä että se olis viivästynyt reaktio. Voiko se tulla geelistä yli puolenvuoden viiveellä????


  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mikään allergioiden asiantuntija mutta tuo puolen vuoden viive kuulostaa kyllä vähän erikoiselta (: Ettet olisi saanut jotain pöpöä siitä puupaneelista? Käsitykseni mukaan allergia on vähän semmonen juttu että ilmenee suhteellisen heti jos joutuu allergisoijan kanssa tekemisiin o:

   Poista
  2. Joo en minäkään,mut kyllä oudolle tuntuu että kynsilakat ja muut mitä niihin käytän tekis tätä. Nyt kyllä tuntuu että kaikki laittaa kädet kutiamaan.

   Poista
  3. Kävin muutes lääkärissä ja se puoskari määräs vaan allergialääkkeet. Eikä se edes vaivautunut katsomaan mun käsiä sen enempää. Vilkaisi vain ja sanoi että kyllä tuo viikossa tai parissa ohi menee.

   Poista
  4. Tuon takia en aio minäkään mennä lääkäriin, en usko että terveyskeskuksessa osaavat auttaa ja yksityiselle ei ole varaa (: Kannattaa vaan yksinkertaisesti tarkkailla kaikkia mitä käsillään koskee, jokuhan niitä allergisoi o: Pistää vaikka muistiin jos on koskenut johonkin aineisiin tai muuten ei-normaaleihin asioihin. Kaipa se sillä selviäisi (:

   Poista
 2. No voihan kökkö. Toivotaan nyt että ne sun kynnet ja sormet ja palautuu nopeaan, päästään näkeen sun upeita kynsiä taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudesta, toivotaan todellakin että tämä parantuu! (:

   Poista
 3. Voi miten ikävää. Yritän piristää sua haasteella http://betternailday.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww (: Voi kiitos. Hyvää mieltä tässä tarvitaankin.

   Poista
 4. Voi harmi :/ Urheilija ja kynsibloggaaja eivät tervettä päivää nää, vois olla uus sanonta :D Omia kynsiä parannellessa voit silti aina etsiä muita uhreja lakattaviksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava sanonta! :D Täytyy katsella josko joku kynnet haluaisi. Tai sitten joudun vaan tyytymään kiekkoihin... :D

   Poista
 5. Voi harmi. Sulla näyttää nyt olevan tosi huono tuuri kynsien suhteen, kun se aikasempikin reaktio oli. Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh ): Kaikki nyt sattuu tulemaan mun niskaan. On se hyvä että blogimaailmassa on edes yksi tämmöinen varoittava esimerkki :D Mutta kiitos!

   Poista
 6. Haastetta pukkaa ja tässä on sellainen aihekin ettei tarvitse kuvata omia kynsiä joten saat pitää edelleen lakkaus taukoa :)

  http://lakkarinsessa.blogspot.fi/2012/06/haaste-asiat-jotka-saavat-hyvalle.html

  VastaaPoista