tiistai 15. toukokuuta 2012

Hypnoottisen epäonnistunutta

Yritin tehdä semmoista jännää, vähän hypnoottista kuviota mutta pieleenhän se meni :D Peittelin sitten hommaa glitterillä. Ei näistä nyt mitään kovin kaunista voi sanoa mutta on sentään nätti lakka! Jostain kumman syystä tämä glitteri vaan kyllästyttää minua aivan armottomasti, olen muutenkin jättänyt glitteriä vähän vähemmälle. Liekkö glitterhuumani haihtunut?Pohjalla sinistä frostlakkaa, koristeena dotting toolilla tehtyjä epämääräisiä kuvioita ja glitteriä.

Blue It - nro 456

Tämä on siis ensimmäinen anopin tuomista tuliaislakoista ja kyllä on ihana (: Tosi kaunis kynnellä, ihana sähkönsininen väri ja huippulaatu <3 Ah. Tästä ei paljon kynsilakka parane. Ihme kyllä kamera ei saanut aikaiseksi yhtäkään tarkkaa kuvaa tästä lakasta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Sally Hansen, Xtreme wear, 16 Blue It
-Flormar, 313
-miss Selene, 140
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 500 Disco Ball
-Seche Vite
-dotting tool (ei kuvassa)

302, 206, 254 ja 264

Tänään kävin shoppailemassa, etsiskelin lähinnä sopivaa mekkoa tuleviin siskon lakkiaisjuhliin ja kesävaatteitakin tuli iloinen kasa ostettua. Nämä pienet ystävät löytyivät Cubuksen alekorista 1e/kappale. Otin kaikki vähänkin kiinnostavat värit, joku ruskeanharmaa ja nude jäivät nyt pois matkasta. Kyllähän näilläkin vähän aikaa lakkailee (:

4 kommenttia:

 1. Ihanat Dependit. Ja ihana Sally Hansen, mulla taitaa olla samanvärinen lakka Dependiltä. :D

  Mullakaan ei oikein glitterit nappaa(voisi veikata, että johtuu siitä, että ne on vaikea poistaa :D), tosin oon vasta saanut kynsi- ja blogi-innostustani takaisin, kun se on ollut vähän lomalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat kaikki lakat kyllä! Minullakin saattaa olla joku vähän samansävyinen, mutta ei kyllä yhtään samanlaista (: Minua ei kyllä glitterin poistaminen haittaa että ei taida johtua siitä. Ja kiva jos olet saanut innostuksesi takaisin! (:

   Poista
 2. Sinulle on haaste !(:
  http://elisan-kynsiblogi.blogspot.com/2012/05/231-haasteita.html

  VastaaPoista
 3. As mentioned, Bitcoins are generated by users through the official program.
  The one significant aspect is that the total number of bitcoins will be capped and held at a strict
  and abitrary expansion rate. Gurgaon is famous for its hospitality and when it's time to party Gurgaon have lots of bar in the city to enjoy.

  Look at my weblog check this out

  VastaaPoista