keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pus pus!

Pusukynnet! Ja vasta kun sanoin että olen kyllästynyt glitteriin... Ei pidä mennä sanomaan mitään tuommoista, se näköjään potkaisee vielä persuksiin :D Ärsyttää edelleen kun en osaa tehdä semmoista randomin näköistä sekasotkua! Ihan kivat näistä kuitenkin tuli, ei valittamista vaikka yksinkertaiset ovatkin (:Pohjalla tummanpunaista shimmeristä lakkaa, koristeena leimailut ja glitterlakkaa.

Flirt - nro 468

Tämä lakka on tosi vaikea tapaus! Ei tästä oikein ota selvää. Ennen lakkausta luulin että tämä oli vain todella, todella tumma violetti, mutta lakatessa tämä alkoi olla enemmän tummanpunainen jossa on pinkkiä shimmeriä. Siis kunnon semmoinen vamp-punainen, melkein musta. Laadultaan ei ihan eilisen Blue Itin vertainen, laitoin kaksi kerrosta mutta mikäli on perfektionismiin taipuvainen, kolmas kannattaa laittaa läikikkyyden vuoksi. Muuta vikaa tässä lakassa ei sitten ollutkaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Sally Hansen, Xtreme wear, 210 Flirt
-Konad, punainen ja pinkki erikoislakka
-La Femme Beauty, 85 Disco
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m4

Olen saanut pari haastetta eri neideiltä, kiitos näistä. Tällä hetkellä vaan tuntuu siltä, ettei yhtään huvita tehdä näitä kerro itsestäsi -juttuja, varsinkin kun toinen taisi olla niinkin massiivinen kuin 50 satunnaista faktaa minusta :D Kieltämättä veisi aikaa ja tarvitsisi pohtimista. Siispä kiitän haasteiden antajia, elisaa ja Saraawia ja esitän pahoitteluni laiskuudestani (:

6 kommenttia:

 1. Eipä mitään, voit kyllä kirjottaakin Sara, kun on toi Saraaw sen verran outo taivuttaa;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä juttu :D Sara siis tästä lähtien!

   Poista
 2. Oon etsinyt laattaa, jolla sais leimattua pusukuvia, enkä ole huomannut, että Konadilta löytyy sellainen! Kiitos vihjeestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä! (: Tosiaan tuohon pusukuvioonhan kuuluu oikeastaan teksti kiss me, mutta käyttökelpoinenhan tuo on ilman sitäkin.

   Poista
 3. Vaikka en itse oikein tykkää tollaisista synkähköistä väreistä, niin ton pusukuvion väri jollain kierolla tavalla näyttää hyvältä ton kanssa! kivat kynnet :)

  ja älä huoli, en mäkään osaa asetella koristeluja sakaisin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Tosiaan, synkät värit kuuluvat yleensä kevääseen ja syksyyn eikä tämmöisiin ensimmäisiin hellepäiviin :D Heh, onneksi en ole sitten ainoa epäonninen asettelija!

   Poista